Förenklad backuphantering och minskade kostnader med Veeam Availability Suite v9
Hem Säkerhet Förenklad backuphantering och minskade kostnader med Veeam Availability Suite v9

Förenklad backuphantering och minskade kostnader med Veeam Availability Suite v9

Publicerat av: Redaktionen

Ny funktion minskar hårdvarukostnaderna dramatiskt, samtidigt som belastningen på infrastrukturen sjunker och prestandan ökar.

VeeamAtt hantera backup kan vara en omfattande och dyr uppgift för företagen; inte minst på grund av att mängden data växer exponentiellt, traditionella lösningar inte klarar av att hantera detta på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Med krav på tillgänglighet som kräver RTPO™ (recovery time and point objectives) på mindre än femton minuter för alla applikationer och data, står dagens företag inför en verklig utmaning i att se till att uppnå optimal tillgänglighetsnivå med en budget som inte alltid hänger med. Med Veeam Availability Suite v9 får kunder ett kraftfullt verktyg för att hålla nere både den kostnad och komplexitet som följer med den exponentiellt växande datamängden.

– Med Veeam kan företag ta steget från traditionell backup och omfamna riktig tillgänglighet i datacentret för all data och applikationer. Vår nya funktion, Unlimited Scale-out Backup Repository är ett annat exempel på hur vi drar nytta av ny teknologi för att öka företagens tillgänglighet. I det här fallet är resultatet dramatisk förenkling, minskade kostnader för backuphantering, samt göra IT enklare och mer kostnadseffektivt för att vara ”always-on”, säger Ratmir Timashev, CEO på Veeam.

Veeam Unlimited Scale-out Backup Repository överbryggar dessa utmaningar genom att skapa en enskild lagringsplats från nästan alla lagringsenheter. Fördelarna är flera, däribland:

  • Förenklad backuphantering i komplexa företagsmiljöer: Företag kan nu öka kapaciteten genom att lägga till nästan vilken backupenhet som helst till en enda pool. Genom att intelligent utnyttja all tillgänglig kapacitet, kan tillgängligheten förbättras drastiskt: brist på ledigt utrymme i en specifik lagringsenhet eller att den temporärt inte är tillgänglig leder inte att den är otillgänglig och resulterar inte i misslyckade backuper och missad RPO.
  • Utnyttja befintliga lagringsresurser: Unlimited Scale-out Backup Repository möjliggör för företag att utnyttja sin befintliga investering i lagring för att minska kostnaderna. Faktum är att Veeam ökar den effektiva kapaciteten i den befintliga lagringen med så mycket som 30 procent eller mer eftersom den utnyttjar diskutrymme som typiskt sett inte används i traditionella lagringsmiljöer, något som dramatiskt minskar de totala lagringskostnaderna.
  • Öka prestandan: Genom att utgå från en tydlig policy kan full eller inkrementell backup tilldelas till separata lagringsenheter för förbättrad backup och återställning genom att utnyttja I/O-kapaciteten i flera enheter i ett enskilt jobb. Med detta kan Unlimited Scale-out Backup Repository ge lägre RTPO och minskad risk för dataförluster, då företag optimerar sin användning av lagringsresurser för att signifikant öka prestandan, vilket snabbar upp både backup och återställning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>