Hem Nyheter Förnyat avtal med Coor: ”Advania ger stöd till våra affärer och medarbetare”

Förnyat avtal med Coor: ”Advania ger stöd till våra affärer och medarbetare”

Publicerat av: Redaktionen

Efter en noggrann process har Advania vunnit förnyat förtroende att leverera IT-tjänster till Facility Management-företaget Coor. Samarbetsavtalet mellan parterna löper i ytterligare 3 år.

Förnyat avtal med Coor: ”Advania ger stöd till våra affärer och medarbetare" 3– Vi är otroligt glada över beskedet och ser fram emot ett fortsätt nära och produktivt samarbete med Coor, säger Tomas Wanselius, CEO Advania Sverige.

Advania har de senaste tre åren levererat IT-tjänster till Coor, en av Nordens ledande leverantörer av Facility Management, som efter utvärdering och omförhandling valt att förnya avtalet. Samarbetet innebär att Advania ska fortsätta leverera tjänster och rådgivning inom arbetsplats, molntjänster, infrastruktur, nätverk och servicedesk till Coor.

– Vårt bolag är flexibelt och innovativt, vi måste hitta samma nyfikenhet och pragmatiska inställning till hur lösningar utformas och hur samarbeten ska fungera hos våra leverantörer. Både affärer och drift har fungerat bra med Advania, vi upplever att de har samma grundläggande värderingar som oss och att de genomsyrar deras organisation, säger Michael Asplund, CIO på Coor.

Upphandlingen har genomförts i workshopsformat där vi utöver tjänsternas utformning har lagt stort fokus på mjuka värden och hur samarbetet ska fungera och utvecklas.

– Advania har visat sig vara en bra matchning för oss. Det jag mest ser fram emot att är att fortsätta ha en partner som stödjer oss operativt, taktiskt och strategiskt, och som utöver outsourcing kan vara en IT-partner till vår affär och medarbetare och hjälpa oss i leveransen och upplevelsen till våra kunder, fortsätter Michael Asplund.

– Vi har som mål att vara en partner som är delaktig i våra kunders tillväxt och samarbetet med Coor är ett bra exempel på hur vi är mycket mer än bara en leverantör. Coor är en viktig kund för oss och vi ser fram emot det fortsatta samarbetet, säger Tomas Wanselius, CEO Advania Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>