Förnyat förtroende för Telenor i statligt ramavtal
Hem NyheterNÄTVERK Förnyat förtroende nu för Telenor i statligt ramavtal

Förnyat förtroende nu för Telenor i statligt ramavtal

Publicerat av: Redaktionen

Telenor är ett av de utvalda företagen i Kammarkollegiets ramavtal om kommunikationstjänster.

Det innebär att Telenor uppfyller kraven för både telefonitjänster och nätverkstjänster för statliga myndigheter, kommuner och regioner och får förnyat kontrakt för de kommande fyra åren.

–   Det här är ett av de viktigaste ramavtalen i vår bransch och vi är så klart väldigt glada över det förnyade förtroendet. Nu kan vi fortsätta bidra till offentliga sektorns digitaliseringsresa med tjänster som kommer till nytta för många invånare, säger Jessica Levin, Head of Large Accounts på Telenor Sverige.

Förnyat förtroende för Telenor i statligt ramavtal

Jessica Levin

Statens Inköpscentral vid Kammarkollegiet upphandlar centrala ramavtal som alla statliga myndigheter kan använda. När det gäller IT- och telekomtjänster tillgängliggörs tjänsterna även för kommuner och regioner.

–   Att bli utvald till Kammarkollegiets ramavtal är en kvalitetsstämpel. Det innebär att vi klarat den djuplodande granskning som genomförts av såväl teknisk som juridisk kompetens. I praktiken innebär det en bredd av både små och stora uppdrag, alla lika viktiga, menar Jessica Levin.

Kammarkollegiets ramavtal nyttjas av många statliga myndigheter, kommuner, regioner och universitet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>