Hem Säkerhet Fråga dig själv, är IT-säkerhet viktigt?

Fråga dig själv, är IT-säkerhet viktigt?

Publicerat av: Redaktionen

Har AstraZeneca, Microsoft, Twitter, SEB, T-Mobile, Marriott … och tusentals andra företag som hackats gjort allt för att undvika att bli utsatta?

Fråga dig själv, är IT-säkerhet viktigt? 3Står ditt företag på tur för att bli hackat?

Följ med ​​på det 14:e årliga Nordiska IT-säkerhetstoppmötet och lär dig mer om de senaste defensiva åtgärderna från våra 70 experttalare.

Genom att investera en dag vid detta möte kan du spara ditt företag miljontals kronor, undvika devalvering av aktier och potentiella tvister.

Med många affärskritiska ämnen och världens första live-tv-sända cybersäkerhetsevenemang är detta verkligen ett måste närvara.

Vi lovar en rolig, intensiv och givande upplevelse från ditt hem eller kontor där du kommer att ha möjlighet att engagera, nätverka, umgås och dela med hundratals IT-proffs.

Missa INTE den första live-TV-sändningen någonsin inom cybersäkerhet i Norden.

Klicka på länken och säkra din gratisbiljett NU i samarbete med IT Media Group ”IMG”  registrering slutar snart!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>