Freja eID Group signerar strategiskt partneravtal med ZignSec
Hem Nyheter Freja eID Group signerar strategiskt partneravtal med ZignSec

Freja eID Group signerar strategiskt partneravtal med ZignSec

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att man signerat ett strategiskt partneravtal med ZignSec AB.

 Freja eID Group signerar strategiskt partneravtal med ZignSec

 

Avtalet innebär att ZignSec kommer att erbjuda Freja eID:s tjänster på sin plattform samt att Freja eID får tillgång till ZignSecs tjänsteutbud.  

Samarbetet öppnar för ZignSecs kundnätverk att få tillgång till utökad funktionalitet och ett större tjänsteerbjudande samtidigt som det ger Freja eID en möjlighet att snabbare och mer effektivt nå nya kunder.

Timm Schneider, vd för ZignSec kommenterar:

”Vi är mycket glada över att inkludera Freja eID som leverantör till vår globala eID- och verifieringsplattform. Detta kommer att gynna oss och våra kunder, både på kort och lång sikt. Vi har en global närvaro och vi anser att Freja eID, med sin överlägsna tekniska lösning, är en perfekt strategisk partner för oss. Freja eID har också en internationellt skalbar verksamhet, både tekniskt och kommersiellt, och därför är detta samarbete en fantastisk affärsmöjlighet för oss båda.”

Johan Henrikson, vd för Freja eID Group kommenterar:

”I ett längre perspektiv ser jag Freja som ett paneuropeiskt varumärke förknippat med ett säkert och användarvänligt sätt att identifiera sig och dela data. Ganska få företag har en sådan vision eftersom världen utanför Norden ligger långt efter i termer av digital identifiering. Därför är det glädjande att kunna inleda samarbete med ZignSec, ett annat svenskt företag som också förstår den stora potentialen i digitala identiteter.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00