Freja eID har nu passerat en halv miljon användare
Hem Produkt NyheterMobiler Freja eID har passerat en halv miljon användare

Freja eID har passerat en halv miljon användare

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att man har passerat 500 000 användare och hade totalt 503 000 registrerade användare per den 17 januari 2022.

Freja är en digital plånbok som bland annat innehåller en statligt godkänd e-legitimation.

Freja eID har nu passerat en halv miljon användareFreja ger användaren mer kontroll och mindre friktion i interaktionen med hundratals offentliga och privata e-tjänster samtidigt som appen kan användas som en fysisk ID-handling i mobilen, exempelvis för paketutlämning och apoteksärenden.

Freja ger även användaren möjlighet att lagra och skanna covidpass, hantera e-tjänstelegitimation, ID-skydd och datadelning med samtycke. Freja fungerar även för personer med skyddad identitet och för utlandssvenskar. Med dessa breda användningsområden och fokus på användarvänlighet har antalet användare ökat från 100 000 i början av 2021 till över 500 000 idag.

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

Allt fler användare och tjänster upptäcker det stora värdet av Freja – både i den digitala och fysiska världen. För mig är en halv miljon användare en viktig milstolpe som kommer bidra till att attrahera fler tjänster, öka volymen av transaktioner i plattformen och därmed också intäkterna. 2022 har börjat riktigt bra och jag ser fram emot en fortsatt tillväxt under året.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>