Freja sluter avtal med kryptobörsen Trijo
Hem NYHETERTECH NEWS Freja tecknar avtal med kryptobörsen Trijo

Freja tecknar avtal med kryptobörsen Trijo

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar att man tecknat ett avtal med den svenska kryptobörsen Trijo som ägs av Arcane Crypto, noterade på Nasdaq First North Stockholm.

Frejas digitala plånbok innehåller bland annat en statligt godkänd e-legitimation för åtkomst till ett stort antal privata och offentliga e-tjänster.

Med Freja kan användaren också identifiera sig fysiskt med mobilen för exempelvis apoteksärenden och paketutlämning.

Nu läggs ytterligare ett användningsområde till i Frejas digitala plånbok, med Trijo som den första tjänsten inriktad mot kryptovalutor att ansluta sig till Freja-plattformen.

Torbjørn Bull Jenssen, vd Trijo kommenterar:

”Vi är väldigt glada över vårt samarbete med Freja eID Group AB. Deras lösning kommer innebära en möjlighet för Trijo att enkelt tillhandahålla vår handelsplattform till fler marknader i Norden samt göra bolaget mindre beroende av svenska banker.”

Freja sluter avtal med kryptobörsen TrijoJohan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

”Krypto, blockchain och digital valuta har figurerat i många kunddialoger under de senaste åren. Att trygga inloggning och identitet är en självklarhet i finansiella transaktioner. Nu tar Freja klivet in i kryptovärlden tillsammans med Trijo där Freja kan stötta med en stark kundkännedomsprocess i kombination med stark identifiering och en bra användarupplevelse.”

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00