Frends huvudpartner till Breakit SaaS Summit
Hem EVENT Frends är en av två huvudpartnes till Breakit SaaS Summit

Frends är en av två huvudpartnes till Breakit SaaS Summit

Publicerat av: Redaktionen

Breakit SaaS Summit går av stapeln den 5 oktober 2022 på Cirkus i Stockholm.

Frends är en av två huvudpartners till mässan och SaaS-galan samma kväll, och delar ut priset Årets SaaS-produktteam tillsammans med Breakit.

– Vi är väldigt glada och stolta över vårt partnerskap med Breakit för 2022. En del i det är att vi är en av två huvudpartners till SaaS Summit och SaaS-galan i Stockholm i oktober. Vi är den perfekta matchen med SaaS-bolag så det är viktigt för oss att ha närvaro på den bästa mässan i Sverige inom segmentet, säger Jukka Rautio, Head of HiQs Frends.

Frends huvudpartner till Breakit SaaS SummitDen 5 oktober 2022 slår Breakit för fjärde året i rad upp portarna till SaaS Summit, en heldag för alla som driver, leder, jobbar på eller investerar i SaaS-bolag.

Dagen samlar alla de bästa SaaS-bolagen på en och samma plats och är fylld av råd, inspirerande presentationer, SaaS-nyheter, debatter, workshops och mycket mer. För mässan och galan 2022 är Frends huvudpartner tillsammans med Verdane.

– Vi är väldigt glada över att Frends är en av våra huvudpartners. De är väldigt relevanta för målgruppen och har ett klockrent erbjudande för alla SaaS-bolag, säger Vigor Sörman, tf. vd på Breakit.

Nytt för i år är att mässan följs av en SaaS-gala. Frends delar ut ett pris tillsammans med Breakit under galan, i kategorin Årets SaaS-produktteam. Totalt är det sju priskategorier där man även prisar Årets SaaS-bolag, Årets SaaS-raket (som delas ut i samarbete med Verdane), Årets SaaS-nykomling, Årets SaaS-ledare, Årets SaaS-investerare samt Årets SaaS-sälj- och marknadsföringsteam.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00