Freshworks tillkännager nytt partnerprogram och utser ny global kanalansvarig
Hem NyheterFöretagsnyheter Freshworks tillkännager nu nytt partnerprogram och utser ny global kanalansvarig

Freshworks tillkännager nu nytt partnerprogram och utser ny global kanalansvarig

Publicerat av: Redaktionen

Freshworks lanserar nu ett förbättrat partnerprogram.

Samtidigt har företaget utsett Hervé Danzelaud till internationell partnerchef för att leda tillväxten av företagets partnerekosystem.

Partnerskap är en förlängning av Freshworks affärsidé om att leverera modern och lättanvänd programvara för kundsupport, IT, försäljning och marknadsföring. Freshworks partnersystem inkluderar bland annat mer än 500 återförsäljare i över 50 länder globalt och man har över tusen olika applikationer på Freshworks Marketplace.

Freshworks tillkännager nytt partnerprogram och utser ny global kanalansvarig

Hervé Danzelaud, internationell partnerchef Freshworks

– Freshworks togs fram för att ge värde till de företag som insett att äldre mjukvara är för komplex och dyr för dagens användare. Vårt partnerprogram lockar teknikföretag, återförsäljare, systemintegratörer och IT-administratörer som inser marknadens behov av inbyggda molnlösningar som är enkla, prisvärda och lätta att integrera, säger Hervé Danzelaud.

AWS, Pink Elephant, Device42, Flycast Partners, i4 Asia Inc., B-TRSNFRMD är några av de företag som samarbetar med Freshworks erbjuder produkterna Freshdesk, Freshservice, Freshsales och Freshmarketer till sina kunder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>