Fujitsu breddar dataskyddserbjudandet med Veritas NetBackup
Hem Leverantör Fujitsu breddar dataskyddserbjudandet med Veritas NetBackup

Fujitsu breddar dataskyddserbjudandet med Veritas NetBackup

Publicerat av: Redaktionen

Fujitsu adderar Veritas NetBackup som ett nytt verktyg i sin produktportfölj och erbjuder nu branschens bredaste utbud av dataskyddslösningar.

Oavsett komplexitet eller kravbild kan företag förenkla digitaliseringen av sin verksamhet Fujitsu breddar dataskyddserbjudandet med Veritas NetBackup 2genom att säkra sin växande mängd av data med Fujitsus lösningar.

Veritas NetBackup blir en del av Fujitsus breddade utbud av dataskyddslösningar och kommer att ingå i ETERNUS CS integrerade verktyg. Företag kommer på så sätt kunna minimera sina affärsrisker med att känslig data blir skadad eller oläslig i samband med uteblivna säkerhetskopieringar och återställningsmissar.

NetBackup automatiserar och standardiserar uppgifter tvärs över applikationer, plattformar och virtuella miljöer. Integrerad deduplicering, kopiering och skydd för virtuella maskiner förbättrar lagringseffektiviteten, användningen av infrastruktur och återhämtningstiderna. Kunder kan räkna med backup-verktyg som klarar av att hantera ett brett verksamhetsbehov – från support av fjärranslutna avdelningar med begränsad IT-personal till att skydda data lagrad i företagens datacenter. Verktygen erbjuder också en backup för konvergerad, hyperkonvergerad och mjukvarudefinierad infrastruktur.

–  En av förutsättningarna för en lyckad övergång till en digitaliserad affärsverksamhet är att säkerställa att värdefull data är såväl tillgänglig som skyddad. Data är det digitala DNA som genomsyrar alla verksamheter, men trots det är den en ständig huvudvärk för hur den ska hanteras. Därför är en backup-strategi väldigt viktig för företag i alla storlekar. Vårt utökade dataskyddserbjudande med Veritas NetBackup är ett effektivt och expanderbart system för att skydda värdefull data samtidigt som det är enkelt att driftsätta och underhålla. Fujitsu och Veritas har en lång historia av att samarbeta och lanseringen av NetBackup i Fujitsus portfölj är det senaste resultatet av ett långt och framgångsrikt partnerskap, säger Michael Keegan, Head of Product Business på Fujitsu EMEIA.

NetBackup-mjukvaran används av tiotusentals organisationer världen över och verktyget kombinerar mjukvara med nyckelfärdig backup, återställning och dedupliceringslösningar med en formfaktor som är enkel att driftsätta. Det gör det möjligt för kunderna att ta itu med en stor variation av scenarion som exempelvis end-to-end deduplicering för både fysiska och virtuella miljöer. Detta bidrar till att både nätverkstrafiken och backup-tiden reduceras.

–  I över 23 års tid har Fujitsu och Veritas levererat produkter och tjänster som hjälper kunder att ta itu med datahantering och säkerhetsutmaningar. Vi är mycket glada att nu kunna erbjuda Veritas NetBackup-verktyg till våra kunder så att de kan få ut sin informations fulla potential. Veritas NetBackup-verktyg erbjuder en rad nya funktioner för ett modernt dataskydd tvärs över virtuella, molnbaserade och fysiska miljöer, säger Rick Fairweather, Vice President, Global Partner Organization på Veritas Technologies.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>