Fujitsu erbjuder dataskyddsapplikation för hybrid IT

Fujitsu introducerar idag FUJITSU Cloud Backup as a Service (BaaS) Rapid Recovery Appliance, som expanderar Fujitsus existerande BaaS-utbud med ännu snabbare, robustare och säkrare leverans.

fujitzu 3

Denna förkonfigurerade lösning erbjuder det flexibla dataskydd som är nödvändigt i en hybrid IT-miljö som bygger på en blandning av egen fysisk infrastruktur och externa molntjänster. Den kombinerar fördelarna med såväl en backup- och återställningsapplikation som med molnbaserad backup – exempelvis en behovsbaserad pay-as-you-grow prismodell och kraftfullt dataskydd – för att försäkra att affärskritiska data alltid är i tryggt förvar och tillgängliga, oavsett om de lagras i molnet eller på plats.

Snabb återställning är en nyckelfaktor vid förlust eller skador på data. Fujitsus lösning implementeras on-premise för att möjliggöra återställning med LAN-hastighet, snabbare än molnbaserad dataöverföring. Lösningen replikerar automatiskt data till säkra molntjänster för att ha den extra tryggheten i offsite-backup.

Genom avancerad dedupliceringsteknologi från Fujitsus teknikpartner Seagate kan Fujitsu minimera mängden data som behöver överföras, och data komprimeras för att minimera det lagringsutrymme backuperna tar i anspråk.

“IT-köpare fokuserar idag på molnlösningar som är enkla att integrera och som innebär att befintliga resurser kan dra nytta av fördelarna. FUJITSU BaaS Rapid Recovery Appliance lever upp till detta och betyder att många företag kan ersätta traditionell, bandbaserad lagring med diskbaserade lösningar som är flexibla, skalbara, säkra och lättanvända”, säger James Jefferd, Global Offering Manager, Fujitsu.

Fujitsu Cloud BaaS krypterar data med hjälp av 256-bit AES som skyddar affärskritiskt innehåll både vid överföring och under lagring. FUJITSU BaaS Rapid Recovery Appliance erbjuder också automatiserad och kontinuerlig replikering i molnet vilket sänker kostnader och resurskrav.

Post Comment