Hem Säkerhet Fujitsu förpassar lösenorden till historien med utvidgat PalmSecure-utbud

Fujitsu förpassar lösenorden till historien med utvidgat PalmSecure-utbud

Publicerat av: Redaktionen

Fujitsu har idag släppt en ny, utvidgad serie PalmSecure-baserade biometriska säkerhetslösningar, som förpassar traditionella lösenord till historien genom att göra biometrisk identifiering till ett enkelt och smidigt alternativ för vardaglig användning.

Fujitsu förpassar lösenorden till historien med utvidgat PalmSecure-utbud 4Nya PalmSecure finns tillgänglig för Europeiska kunder från och med idag och består av fyra huvudsakliga beståndsdelar: Fujitsu Biometric Authentication PalmSecure ID Engine, ID GateKeeper, ID LifePass och ID Login V2 för tillgång till klienter, fysisk tillgång till byggnader och datacenter och en lång rad möjliga tillämpningar genom en lättanvänd och mångsidig API.

Sammanfattning:

  • Nya PalmSecure gör biometriska ID-lösningar enkla att använda för fysisk och digital tillgång över ett brett utbud av användningsområden.
  • PalmSecure förbättrar och förenklar säkerheten och avlastar servicedesken från att lägga tid och resurser på att återställa bortglömda lösenord. Integration med lösningar och hårdvara blir smidigare än någonsin genom tillgång till enkla API:er.
  • Baserad på Fujitsus teknologi för att läsa av venmönstret i handflatan.
  • En central matchningsserver undviker duplicerade användarregistreringar på olika platser, enheter, applikationer eller tjänster vilket minskar felkällor och reducerar risk.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>