Fujitsu implementerar Dynamics AX åt Husqvarna Group

Fujitsu har fått i uppdrag av Husqvarna Group att implementera affärssystemet Microsoft Dynamics AX för utvärdering på två av Husqvarna Groups snabbväxande marknader, Dubai och Indien.

Fujitsu tecknade under mars månad outsourcingavtal med Husqvarna Group avseende Global Service Desk, On Site support, Workplace Services, Software Asset Management och Application Management. Nu går Husqvarna Group Fujitsu implementerar Dynamics AX åt Husqvarna Group 1vidare med Fujitsu som partner avseende stöd för Microsofts molnbaserade affärssystem, Dynamics AX. Det nya uppdraget för Fujitsu omfattar design och implementation av en säljbolagslösning för verksamheterna i Dubai och Indien.

– Vi är naturligtvis otroligt stolta över att Husqvarna Group har valt Fujitsu i detta strategiska initiativ, säger Marcus Strömblad, Fujitsu Sales Director med ansvar för tillverkningsindustrin.
För Husqvarna Group är detta ett led i att skapa en standardiserad modern IT-plattform för samtliga sina säljbolag. Efter en grundlig analys och utvärdering slogs det fast att Microsoft Dynamics var den bästa lösningen.

– För oss var det Fujitsus agila projektmodell i kombination med en gedigen Dynamics AX-kompetens som var avgörande för att välja Fujitsu som partner, säger Mikael Zetterlund, Sponsor på Husqvarna Group IT.

Post Comment