Fujitsu lanserar nya, marknadsledande arbetsstationer

ceapmcukbdn8pmmdh9dv

Sammanfattning:

  • 80 år av innovation, 25 års expertis kring arbetsstationer, två nya familjemedlemmar – CELSIUS W550 och CELSIUS J550
  • Fujitsu made4you ger kunder möjlighet att skräddarsy sina produkter
  • Fujitsus arbetsstationer är ensamma om att leverera full-höjds grafikkort i toppklass i ett kompakt SFF-format, och att erbjuda kontinuitet genom en treårig produktlivscykel.
  • Premiumskärmen FUJITSU P27T-7 UHD erbjuder kreatörer fantastisk 4K-bild.

3 november 2015 – Fujitsu lanserar idag två nya modeller i CELSIUS-familjen med arbetsstationer. De nya produkterna, CELSIUS W och CELSIUS J, möter kundernas krav på arbetsstationer som både har ett mindre format och mer kraft, med lång livslängd och låga ljudnivåer.

Med dessa nytillskott utvidgas valmöjligheterna inom CELSIUS-familjen ytterligare. CELSIUS erbjuder ett brett utbud av enheter för olika prestandakrävande roller i IT-miljön.

FUJITSU Workstation CELSIUS W och CELSIUS J är utvecklade och byggda i Tyskland och är speciellt designade för krävande uppgifter som videoredigering, CAD, arkitektur, och konstruktionsplanering. Genom låga ljudnivåer och lång livslängd motsvarar de också branschspecifika krav inom offentlig verksamhet, exempelvis vård och omsorg. De nya modeller bygger vidare på Fujitsus 80-åriga historia av innovation och 25 års erfarenhet inom arbetsstationer.

Fujitsus program made4you omfattar alla CELSIUS-modeller och låter kunder skräddarsy produktens hård- och mjukvara, samt tilläggstjänster, utifrån deras exakta behov.

Med de senaste processorerna från Intels produktfamilj Intel® Xeon® E3-1200 v5, supersnabba SSD-diskar av PCIe-standard för snabb laddning av applikationer, är den kompakta CELSIUS J550 och desktopmodellen CELSIUS W550 rustade för att ta sig an arbetsuppgifter som pressar PC:n till det yttersta.

“FUJITSU CELSIUS skiljer ut sig från utbudet av arbetsstationer både när det gäller prestanda, ljudnivå och anpassningsbarhet. Det är tack vare kombinationen av Fujitsus unika made4you-anpassning som stöder kunders unika krav och vår egen kundnära design-, utvecklings- och produktionsmiljö i Augsburg med inhouseutvecklade moderkort och BIOS”, säger Vera Schneevoigt, SVP Product Supply Operations vid Fujitsu.

FUJITSU Workstation CELSIUS J550 – liten och kraftfull

CELSIUS J550 är den nyaste och mest kompakta medlemmen i CELSIUS-familjen. Den innovativa designen har stöd för grafik i toppklass, och en PCI-slot som tillval i ett chassi som bara har en volym motsvarande tio liter. Den är 66 procent mindre än desktopvarianten CELSIUS W550, och därmed den perfekta datorn för arbetsmiljöer med begränsat utrymme, eller i en miljö som bygger på mobilitet. Tillsammans med NVIDIAs Mosaic-teknologi kan CELSIUS J550 driva upp till åtta skärmar samtidigt.

FUJITSU Workstation CELSIUS W550 och CELSIUS W550 Long Lifecycle

Fujitsus populära instegsmodell CELSIUS W550 finns nu i såväl standardutförande som i en “Long Lifecycle”-variant. Dessa system kombinerar kraftfull prestanda och ett stort urval av komponenter med en låg prisbild. Fujitsu är ensamma på marknaden om Long Lifecycle-erbjudandet, som innebär en garanterad livslängd för plattformen på 36 månader.

FUJITSU Displays P-Line – Premiumskärmar med 27 tums 4k-upplösning

När man kombinerar FUJITSU CELSIUS med Fujitsus familj av premiumskärmar riktade till kreatörer, erhålls oöverträffad grafikprestanda. Den nya UHD-skärmen FUJITSU P27T-7 är toppvalet för designers och kreativa proffs. Den är designad för prestandakrävande uppgifter och har en upplösning på 3840 x 2160 pixlar för att fånga vaje detalj, samt en bild-i-bild-funktion för att dela bild från olika källor. Det justerbara stället erbjuder bra ergonomi, och skärmen kan även enkelt ställas om för att visa bild på höjden. Skärmen är optimerad för Windows 10.

Pris och tillgänglighet

FUJITSU Workstation CELSIUS är tillgängliga över hela världen – pris varierar utifrån konfiguration och land.

Post Comment