Hem Nyheter Fujitsu och Qumolo samarbetar kring storskalig datalagring

Fujitsu och Qumolo samarbetar kring storskalig datalagring

Publicerat av: Redaktionen

Fujitsu har offentliggjort ett samarbetsprojekt med Qumolo, en ledande leverantör av lagringslösningar för hybridmoln för att hjälpa verksamheter hantera en av de största utmaningarna under 2020-talet – den explosionsartade tillväxten av ostrukturerad data.

Fujitsu och Qumolo samarbetar kring storskalig datalagring 3Enligt Gartner förväntas lagringsbehovet i genomsnitt tredubblas fram till år 2024, och manga av dagens lagringslösningar kommer att behöva uppgraderas för att kunna hantera den tillväxten.

Samarbetet innebär att Qumolos lagringslösning blir del av Fujitsus lagringserbjudande, vilket gör det möjligt för kunder att få en sammanhålling lösning som enkelt och skalbart hanterar lagring över alla miljöer – molnet, egen infrastruktur och uppkopplade enheter, och kunna lagra sina data på det sätt som ger bäst kapacitet, säkerhet, prestanda och kostnadseffektivitet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>