Fujitsu utnämns till ledare inom kanalen av Canalys
Hem LeverantörFujitsu Fujitsu utnämns till ledare inom kanalen av Canalys

Fujitsu utnämns till ledare inom kanalen av Canalys

Publicerat av: Redaktionen

Det ledande analysföretaget Canalys har för andra gången i följd utsett Fujitsus partnerprogram SELECT till en ”Champion” inom IT-branschen i sin ledarskapsmatris för EMEA.

Fujitsu utnämns till ledare inom kanalen av Canalys 2Den prestigefyllda rankingen tar i beaktning både de poäng som Fujitsu har fått från sina kanalpartners samt resultatet av den utvärdering som de erfarna och oberoende analytikerna på Canalys utfört. Analysen grundar sig på partnerprogrammets strategi, investeringsgrad samt utförande.

Alastair Edwards, chefsanalytiker på Canalys, kommenterar:

”Medan teknikleverantörer fokuserar allt mer på den indirekta affären så blickar partners mot att bredda sitt erbjudande, vilket gör uppgiften extremt komplex. I denna kontext är det en stor prestation att uppnå Champion-status i vår ledarskapsmatris. Det är värt att påpeka att rankingen inte bara handlar om feedback från leverantörerna men också att man uppvisar ett engagemang mot fortsatt förbättring. Fujitsus behåller sin status därför att de visar att företaget både har förmåga att leverera efter sin kanalstrategi samt har ambitiösa framtidsplaner.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>