Fujitsu utvecklar sitt serverutbud för den digitala världen
Hem LeverantörFujitsu Fujitsu utvecklar sitt serverutbud för den digitala världen

Fujitsu utvecklar sitt serverutbud för den digitala världen

Publicerat av: Redaktionen

Fujitsu lanserar i dag en ny uppsättning PRIMERGY-servrar och affärskritiska serversystem till PRIMEQUEST-portföljen, designade för de skalbara Intel Xeon processorerna.

De kombinerar prestanda, flexibla konfigureringsalternativ och optimerad systemdesign Fujitsu utvecklar sitt serverutbud för den digitala världen 2för att möta de förändrade hanteringsbehovet av data i en allt mer digitaliserad värld, med avancerade beräkningar och artificiell intelligens. De senaste modellerna erbjuder en plattform för att bygga säkra, agila och molnbaserade datacenter.
PRIMERGY CX400 M4 kombinerar formfaktorn och effektiviteten hos en bladserver, med enkelheten och kostnadseffektiviteten av ett rackbaserat system. Servern passar väl in i infrastrukturen för virtuella miljöer, högpresterande datahantering (HPC) samt molnbaserade och hyperkonvergerade nätverk och lagringsmiljöer.

De nya PRIMERGY-servrarna och PRIMEQUEST-systemen kommer med Intel Xeon processorer och är designade för arbetsspecifik prestanda och hårdvarusäkerhet, med en tydlig förbättring i I/O, minne, lagring och nätverksteknik.
– Digitaliseringen blir allt mer central i affärsverksamheten och företag eftersträvar en skräddarsydd uppsättning av tekniska lösningar kopplat till moln, mobil, Internet of Things och dataanalys. Den ökade kravbilden på digitalisering och datahantering medför att existerande datacenter utsätts för stora påfrestningar och har svårt att leva upp till kraven. Som svar på det har vi utvecklat våra systemprogram för PRIMERGY och PRIMEQUEST, vars mål är att erbjuda våra kunder en omfattande serverportfölj som möter kravbilden som ställs på moderna serversystem, säger Olivier Delachapelle, Head of Enterprise Business, Category Management Data Center på Fujitsu EMEIA

– Med kombinationen av Intels och Fujitsus teknologier kan vi erbjuda våra gemensamma kunder datacenterprodukter som ligger rätt i tiden och möjliggör för dem att bättre kunna ta tillvara på den digitala transformationen. Våra skalbara Intel Xeon processorer levererar högre prestanda, skalbarhet, smidighet och säkerhet för att ytterligare accelerera transformationen, säger Jennifer Huffstetler, Senior Director, Data Center Product Management på Intel.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>