Hem Nyheter Fujitsu utvidgar samarbetet med Microsoft inom Hybrid IT

Fujitsu utvidgar samarbetet med Microsoft inom Hybrid IT

Publicerat av: Redaktionen

Fujitsu och Microsoft fördjupar samarbetet inom Hybrid IT, med målet att vara en drivande kraft i moderniseringen av traditionella on premise-lösningar och erbjuda skräddarsydda hybridlösningar som är enkla att sätta i drift.

Fujitsu utvidgar samarbetet med Microsoft inom Hybrid IT 2

Rupert Lehner, Head of Central and Eastern Europe & Products Europe, Fujitsu

En del av samarbetet är att göra Microsofts Azure Files-tjänster tillgängliga för europeiska kunder på Fujitsus integrerade PRIMEFLEX-system.

Det ger PRIMEFLEX-användarna enkel, smidig och synkroniserad tillgång till data på Azure och förenklar det digitala förändringsarbetet.

“I en hybrid IT-miljö är det inte bara viktigt att säkerställa effektiv och sammanhängande administration – det är också viktigt med enkel tillgång till data över alla system. Det fördjupade samarbetet mellan Fujitsu och Microsoft ger kunder en färdigpaketerad PRIMEFLEX-lösning för data på Microsoft Azure, inclusive konsulttjänster, implementering och support”, säger Rupert Lehner, Head of Central and Eastern Europe & Products Europe, Fujitsu.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>