Fujitsus uppmärksammas för sina hybrida IT-lösningar

Fujitsu är den enda IT-leverantören som under 2017 omnämnts i tre Magic Quadrant-rapporter från Gartner.

Tidigare i år utnämnde Gartner Fujitsu till europeisk ledare inom outsourcing av datacenter och infrastrukturtjänster, och i två nya rapporter för molninfrastruktur omnämns Fujitsu på nytt.Fujitsus uppmärksammas för sina hybrida IT-lösningar 1

The 2017 Gartner Magic Quadrant for Managed Hybrid Cloud Hosting, Europe definierar managed hybrid cloud hosting som ett “standardiserat, produktfokuserat hosting-erbjudande som kombinerar en molnanpassad systeminfrastruktur innehållandes hårdvara för nätverk och lagring, med ett mjukvaruramverk för att underlätta självbetjäning och snabba leveranser. Fujitsu omnämns också i 2017

Gartner Magic Quadrant for Cloud Infrastructure-as-a-Service, Worldwide[3]. I rapporterna framgår det att Fujitsu ligger i framkant inom hybrid-IT med sin kompetens inom infrastrukturtjänster och skräddarsydda kundlösningar som genom Fujitsu Cloud Service K5 möjliggör smidig migrering till molnet.

– Vi ser Fujitsus omnämnande i Gartners tre rapporter som ett kvitto på vårt engagemang att utveckla nästa generations hybrida IT-miljöer och leverera förbättrad innovation och driftsättning. Fujitsu kombinerar djup kunskap och expertis inom hybrida IT-miljöer med en stark servicehantering.

Det gör att vi kan erbjuda kunderna lösningar för varje unikt behov – från utvecklingen av nästa generations IT-landskap till fullständig outsourcing av kundernas infrastruktur. Vår närvaro i rapporterna är en stark indikation på att kunderna kan räkna med Fujitsu för att nå den perfekta balansen av traditionella och molnbaserade tjänster, säger Conway Kosi, Head of Managed Infrastructure Services EMEIA Fujitsu.