Full pott för NetRelations när Episerver lanserar nya partnerspecialiseringar

När Episerver annonserar sina nya ”Partner Specializations” kan vi på NetRelations stoltsera med att vi tilldelats specialiseringar för samtliga fem tjänster;

Full pott för NetRelations när Episerver lanserar nya partnerspecialiseringar 1Episerver CMS, Commerce, Digital Experience Cloud, Personalization och Campaign. Det innebär att vi klarat av att möta Episervers högt ställda krav på förmågan att implementera lösningar som innehåller samtliga tjänster i Episervers svit och skapa bevisad kundnöjdhet.

”- Vi är glada och stolta över att vara en av de partners som belönats med partnerspecialiseringar i hela fem kategorier. Det är ett fint bevis på att de leveranser vi gör håller hög kvalitet och att vi ständigt är i framkant och nyfikna på att utveckla oss i takt med att Episerver lanserar nya tjänster i sin portfölj. Ett fint tillägg till den Premium Partner-nivå vi redan befinner oss på,” säger Kenneth Karlsson, VD på NetRelations.

Genom de nya specialiseringarna blir det enklare för kunder att utvärdera befintliga Episerver-partners förmåga att implementera lösningar som möter specifika behov. Som kund kommer du tydligt att se vilka partners som har vilka specialiseringar i Episervers partnerlistning på episerver.se.

“- Att NetRelations får hela fem partnerspecialiseringar är ett resultat av deras fina track record med framgångsrika leveranser på vår plattform. Hela fem specialiseringar är en tydlig indikation på att NetRelations har stor förståelse och kunskap kring hur flera av våra tjänster kan kombineras för att skapa moderna och kraftfulla digitala lösningar som möter användarnas behov,” säger Karen Chastain, Director of Global Alliances and Partners på Episerver.