Hem Nyheter Fyra nya IoT-sensorer för LoRaWAN

Fyra nya IoT-sensorer för LoRaWAN

Publicerat av: Redaktionen

Induo lanserar fyra nya sensorer för LoRaWAN.

Fyra nya IoT-sensorer för LoRaWAN 3Sensorer tänkta för applikationer som kräver kompakta yttermått, lång batterilivslängd och en robust konstruktion.

De fyra sensorerna är alla avsedda för publika eller privata nätverk baserade på LoRaWAN-teknik.

Sensorerna kan tack vare sin mångsidighet användas i en rad olika tillämpningar, allt från transporter och lagring av gods till fastighetsautomation och transport och förvaring av livsmedel. Tack vare lång batterilivslängd, upp till 20 år, kan sensorerna användas under lång tid utan tillsyn.

Sensorerna använde sig av LoRaWAN, ett långdistansnätverksprotokoll baserat på LoRa-radioteknik. Detta standardiserade protokoll fungerar i hela Europa på ett fritt frekvensband. De fyra sensorerna som lanseras är:

LoRa N’Track -en GPS-spårare med magnetsensor, som kan övervaka om en dörr öppnas, och en rörelsesensor som detekterar rörelser i tre axlar. Enheten tar emot data från GPS-satelliter och programmeras så att den sänder vid registrerad rörelse eller enligt ett fast schema. Kombinationen sensorer och positionering motsvarar behoven hos många applikationer. Det kan handla om att identifiera allt från containers, släp och fordon över större ytor till pallar, fraktcontainers eller liknande på en parkering eller uppställningsplats.

LoRa Temp är en temperatursensor med en högprecisionsgivare inrymd i en livsmedelsklassad kapsling. LoRa TEMP är en precisionstemperaturmätare som kan leverera temperaturvärden med en 0,01°C steg. Sensorn har mätområde -40°C till + 85°C.

LoRa Home är utrustad med både temperatur- och luftfuktighetssensor, ljusmätare samt magnetsensor, den är speciellt avsedd för mätningar i offentliga miljöer, bostäder och kontor. Sensorn kan logga och överföra data vid fasta tider eller vakna upp under givna förutsättningar i omgivningen, exempelvis vid rörelse,

LoRa ID är försedd med en magnetsensor och en rörelsesensor som registrerar rörelse. ID-sändaren kan användas för att identifiera olika tillgångar som containers, släp, lastpallar, fraktcontainers eller liknande på en uppställningsplats.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>