Hem EVENTEvent Bevakning Fyra toppaktuella keynotes på Embedded Conference Scandinavia

Fyra toppaktuella keynotes på Embedded Conference Scandinavia

Publicerat av: Redaktionen

Talare från Google, Amazon Web Services, IBM Watson IoT och Cisco är nu bekräftade keynotes på årets ECS och berör främst ämnen som AI, IoT och Cyber Security.

Fyra toppaktuella keynotes på Embedded Conference Scandinavia 3– Vi är stolta över att kunna presentera dessa namnkunniga keynotes som presenterar de senaste trenderna och den strategiska betydelsen av de här ämnesområdena, säger Anna Weilemar, projektledare och pressansvarig för Embedded Conference Scandinavia.

De fyra keynote-talarna är:

  • Ted Schönbeck, Google: AI – from hype to reality
  • Richard Elberger, Amazon Web Services: Securing IoT everywhere
  • Colin Williams, IBM Watson IoT: Unlocking Industry value out of IoT and AI
  • Christian Heinel, Cisco: How to create an effective security architecture

Förutom dessa högprofilerade talare satsar ECS i år på ett antal speciellt inbjudna välrenommerade talare som är aktiva inom utvalda fokusområden. Bl.a. Jana Tumova, KTH Division of Robotics, Perception, and Learning, Fredrik Heintz, Linköping universitet, som kommer att tala om framtidens cyberfysiska AI-system och Johannes Kristian från Bosch Software Innovations som kommer att tala om Open Source och industriell automation.

Detta är en del av satsningen på att skapa ett ännu vassare och mer spännande konferensprogram för deltagarna. Liksom tidigare år består också en stor del av programmet av presentationsförslag inskickade av branschens viktigaste företag, både svenska och internationella. I år har rekordmånga bidrag skickats in, vilket kommer att säkerställa en mycket hög kvalitet på programmet som sammanställs nu beräknas vara klart i början av september.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>