Gandalf tar Toshibas lagring ut i kanalen

toshiba-lagring-ext-diskarGandalf blir Toshibas nordiska distributör för tillverkarens lagringssortiment. “Vi börjar med ett utvalt sortiment av professionella SSD-enheter för krävande gaming- och workstation-applikationer” säger vd David Nicander.

Det framgår av ett pressmeddelande där distributören också framhåller att Toshiba är den enda tillverkaren av lagring i alla kategorier, interna och externa traditionella hårddiskar, SSD-diskar och flash/USB-minnen.

– Detta gör Toshiba till en ”one-stop-solution” leverantör på marknaden inom lagringsmedia där vi är med och säkrar upp inför framtidens produkter, säger distributörens vd David Nicander, tillika ansvarig för lagringsdelen.

– Eftersom Toshiba också är en av få tillverkare i världen av SSD-enheter, tror vi mycket på dem framöver. Vi börjar med ett utvalt sortiment av professionella SSD-enheter för krävande gaming och workstation applikationer.

Toshibas kommentar:

“Toshibas lagringsmedia är sedan länge starkt etablerad och framgångsrikt på den europeiska marknaden och målet nu är att göra detsamma inom Norden. Vi vill erbjuda kunderna trygghet, säkerhet och minnen för livet genom att välja våra produkter. Gandalf är helt rätt partner för oss att på ett effektvit sätt nå ut till våra befintliga och nya kunder och vi ser väldigt mycket fram emot ett spännande samarbete.” – Marc Kachemir, Key Acount Manager Nordics Toshiba Teg Europa

Post Comment