Gandalf – 3 Intensiva Road showdagar

I Sverige på Roadshow 2015 med Gandalf – Det var slutdestinationen igår och den avslutades i Stockholm. Tre intensiva dagar från Malmö till Göteborg som sedan gick vidare till vår Hufvudstad. Det var 100 partner och kunder som hade samlats i centrala Stockholm. De som kom fick en möjligheten att se höstens och vinterns trender, nätverka med kollegor i branschen under avslappnade former och trevligt mingel.

 

Vi fick  tillfälle att träffa tre partner och fick höra vad dem tycker om Gandalf´s Road show 2015.

Mikael Söyland Key Account Manager  Samsung– det är ett bra tillfälle att träffa kunder stora som små och få en diskussion med en DSC_4778direkt feedback. Att få visa upp våra produkter, är också en viktig del. Det är ett avslappnat och ett bra upplagt event med mingel, leverantörsdragning på 3 minuter är kanon. Mässan har även intressant inslag, där vi får ta del av nyheterna.

 

Marc Kachemir Sales Manager Nordics Toshiba – att få träffa delar av Sverige i 3 intensiva dagar är riktigt strålande. Anledningen att vi är här, är blad annat att vi ska visa upp våra egentillverkade produkter som externa och interna hårddiskar. DSC_4780 Vi har en ny intern SSD serie som vi vill promota lite extra. Bekanta sig med kunder och hitta framtida affärer är en stor del av att vi är här och att vi vill påvisa att vi ger hög marginal till kund, som är ett incitament att välja oss och dessutom att det är trevlig att sälja Toshiba.

 

John Maslanik Manager Buisness Development – har rest långt, han representerar Enerplex som har sitt säte i Colorado. Jag ser att Roadshowen på de tre dagar och tre orter har gett oss DSC_4785stora möjlighet att visa upp våra produkter även att ge partnerna en utbildning eller snarare berätta om våra starka produkter mer ingående. Vi är nya på marknaden och det är ett ypperligt tillfälle att få visa upp hos och berätta vilka möjlighet vi kan ge kunden.

 

 

Bildspel kommer …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post Comment