Garmin® presenterar nya cykelfunktioner
Hem NyheterEfter Jobbet Garmin® presenterar nya cykelfunktioner

Garmin® presenterar nya cykelfunktioner

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar nu en rad nya funktioner till Edge 520, Edge 820, Edge 1000 och Forerunner 735XT som fås via en mjukvaruuppdatering. Funktionerna visas på vår uppkopplade cykel på Interbike-mässan i Las Vegas.

LiveTrack Auto Start – Med nya auto start på Garmin Connect Mobile™för LiveTrack och GroupTrack slipper du ta fram telefonen1 när du skall ut och cykla. På så sätt blir det enklare än någonsin för dina vänner att följa dig i realtid.untitled

Strava Beacon– Garminanvändare med Strava premium-abonnemang kommer inom kort kunna använda Strava Beacon via Garmin LiveTrack sessions. Beacon gör så att du kan dela din positionsinformation i realtid med upp till tre personer, så att både du och din familj skall känna sig trygga.

Trek– Cyklister kan nu använda sin kompatibla Edge-enhet för att automatiskt styra Bontrager’s Transmitr serie med ANT+ lampor. Bontrager Flare RT, Ion 350 RT och Ion 700 RT slås på automatiskt med hjälp av ljussensorn i Edge 820 och Edge 1000, plus att den ställer in passande ljusstyrka för både dag och natt.

Det ständigt expanderande Garmin fitness segmentet utvecklar teknologi för att förbättra och bidra till en hälsosam och aktiv livsstil. Oavsett om du är löpare, cyklist, simmare, multi-sportare, eller helt enkelt bara vill hålla dig aktiv på dagarna, så finns det en produkt som kan hjälpa dig att nå dina hälso- och träningsmål.

1 Ihopkopplad med en kompatibel Smartphone, besök Garmin.com/ble för mer info

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>