Gartner lyfter fram BluJays molntjänst för global handel
Hem NyheterMolntjänster Gartner lyfter fram BluJays molntjänst för global handel

Gartner lyfter fram BluJays molntjänst för global handel

Publicerat av: Redaktionen

En ny molntjänst för att hantera internationell handel gör att BluJay får uppmärksamhet från analysföretaget Gartner.

Gartner lyfter fram BluJays molntjänst för global handel

Smidiga processer, riskhantering och högre effektivitet är några faktorer som leder fram till erkännandet.

Amerikanska BluJay Solutions som är en global marknadsledare på tjänster och mjukvaror för att hantera värdekedjor (supply chain management) lanserade nyligen molnplattformen Augmented Global Trade (AGT). Det har uppmärksammats av Gartner som utser BluJay till en representativ leverantör i sin marknadsguide för lösningar för hantering av global handel.

Gartners marknadsguider syftar inte till att ranka leverantörer i detalj, utan till att ge en bild av vad marknader inom olika områden har att erbjuda. Epitetet ”Representative Vendor” innebär att en leverantör erbjuder de lösningar man kan förvänta sig inom ett område.

BluJays AGT är en molntjänst av typen SaaS, vilket innebär att kunder delar på en gemensam infrastruktur, men att deras data är skyddade från insyn. En konkret nytta som AGT erbjuder är automatiserad hantering av elektroniska tulldeklarationer. Hanteringen är certifierad och förenklar affärer som inbegriper flera länder, och är skalbar. Annan funktionalitet värd att nämna är uppskattningar av leveranstider, samt förenklad inspektion och klassificering av försändelser. Kort sagt, att göra besvärliga moment enklare att hantera.

Den här typen av lösningar ligger rätt i tiden, inte minst med tanke på den ökade e-handeln i pandemins kölvatten och den komplicerade hantering som är följden av Brexit.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00