Gartner utnämner återigen Fujitsu till ledare inom outsourcing av datacenter och infrastrukturtjänster

För fjärde året i rad utnämns Fujitsu i Europa som ledare i den senaste upplagan av Gartners Magic Quadrant för datacenteroutsourcing (DCO) och Infrastructure Utility Services (IUS).

”Vi tror att Gartner också uppmärksammar Fujitsus fortsatta satsning på att förstärka vår digitala affärsplattform MetaArc som en av de faktorer som bidragit till att säkra vår position som ledare”, säger Conway Kosi, ansvarig för Fujitsu Managed Infrastructure fujitsuServices i Europa.

Fujitsus MetaArc är skapad för att göra det möjligt för verksamheter att genomföra komplexa digitaliseringsprojekt med självförtroende och fullt ut dra nytta av koncept som Big Data, IoT och mobilitet. MetaArc hjälper också företag att skapa hybrida IT-miljöer med en mix av traditionell och molnbaserad infrastruktur.

Gartner har även utvärderat Fujitsus nyligen lanserade Cloud Service K5, en open source-baserad molnplattform som hjälper företag få ut största möjliga värde ur befintlig IT-infrastruktur samtidigt som den stödjer en övergång till molnet.

Post Comment