Gartner utnämner Fujitsu som ledare inom outsourcing av datacenter och infrastrukturtjänster
Hem Nyheter Gartner utnämner Fujitsu som ledare inom outsourcing av datacenter och infrastrukturtjänster

Gartner utnämner Fujitsu som ledare inom outsourcing av datacenter och infrastrukturtjänster

Publicerat av: Redaktionen

För femte året i rad har Gartner utnämnt Fujitsu som ledare i Europa inom outsourcing av datacenter och infrastrukturstjänster.

Gartner utvärderar de ledande leverantörernas förmåga att leverera tjänster till datacenter i Europa och i rapporten från Gartner framgår det att Gartner utnämner Fujitsu som ledare inom outsourcing av datacenter och infrastrukturtjänster 2Fujitsu behåller sin position som ledare med sin höga prestationsförmåga, tydliga bild av marknadsutvecklingen och ständiga kompetensutveckling.

Fujitsu fokuserar på att skapa hybrida IT-miljöer för sina kunder med målet att tillhandahålla en perfekt balans mellan traditionella och molnbaserade tjänster.

Fördelen med hybrida IT-miljöer är att lagringsutrymmet är fullt integrerade för att ge robusthet, kontroll och styrning. I dag har Fujitsu över 160 datacenter och 25 molnbaserade datacentra som täcker in världens samtliga regioner och levererar kundnytta inom samtliga sektorer i alla större länder.

– Vi är stolta över att Gartner valt att utnämna oss som ledare för våra datacenter och infrastrukturtjänster. Balansen mellan traditionella och molnbaserade tjänster som Fujitsu tillhandahåller underlättar för våra kunder att migrera sina verksamheter ut i molnet. Fujitsu erbjuder en ideal plattform för företag som vill genomgå en verklig förändring. Vi arbetar inte för våra kunder, vi arbetar med våra kunder och när vi skapar sömlösa hybrid IT-landskap gör vi det tillsammans med dem.
Det är en viktig anledning till varför vi behåller vår ledande position på marknaden, säger Duncan Tait, Corporate Executive Officer, SEVP och Head of Americas and EMEIA på Fujitsu.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>