Gassecry ansluter som tjänsteleverantör till IT Norrbottens Stadsnät i Samverkan
Hem Leverantör Gassecry har anslutit som tjänsteleverantör till IT Norrbottens Stadsnät i Samverkan

Gassecry har anslutit som tjänsteleverantör till IT Norrbottens Stadsnät i Samverkan

Publicerat av: Redaktionen

Gassecry har anslutit som tjänsteleverantör till IT Norrbottens ”Stadsnät i Samverkan” och leverera därigenom bredband till företag och privatpersoner i Arvidsjaur, Kalix, Jokkmokk, Pajala och Älvsbyn.

Gassecry ansluter som tjänsteleverantör till IT Norrbottens Stadsnät i SamverkanFör mer information se pressmeddelande från Gassecry.

IT Norrbotten driver Norrbottens regionala fibernät åt, och tillsammans med de kommunala stadsnäten i Norrbotten. IT Norrbotten står för öppna nät och skapar via sin samverkande kommunikationsoperatörsroll, tjänstekonkurrens och valmöjligheter för slutkunder i flera stadsnät.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>