Gigamon tar plats på den skandinaviska arenan
Hem Nyheter Gigamon tar plats på den skandinaviska arenan

Gigamon tar plats på den skandinaviska arenan

Publicerat av: Redaktionen

[KANALRÖST] – Kostnadseffektiva säkerhetslösningar för stora företag, tjänsteleverantörer och onlineföretag.

Gigamon tar plats på den skandinaviska arenan 2

Dylan Vrind, Gigamon deras nya försäljningsdirektör för Nordeuropa

Exklusiv Group, bestående av Networks, BigTec, Capital och Itec, höll sin årliga sommarträff här om veckan. Tillsammans med leverantörer bjöd man in kunderna till ett avslappnat och givande event på Urban Delis takbar.

En av leverantörerna på plats var Gigamon och deras nya försäljningsdirektör för Nordeuropa, Dylan Vrind.

Dylan Vrind har arbetat med IT-säkerhet i över 20 år, med bland annat Check Point. Sedan drygt ett år är han en del av Gigamons nystart i Europa. Dylan Vrind är entusiastisk över sin roll och påpekar att 2017 var ett viktigt år för företaget, fullt av förändringar och investeringar i olika kanaler, alla med målet att bygga en plattform för att öka företagets tillväxt genom ett ekosystem.

Distributionspartner med fokus

Investeringar fortsätter även i år med rekrytering och aktiviteter för att skapa förståelse för Gigamons lösningar. Under året kommer ni att kunna se resultaten från förra årets förändringar, bland annat det samarbete som inleddes med Exclusive Group.

 

”Tidigare hade vi många olika distributörer utspridda och inget riktigt fokus. För oss är det viktigt att ha en distributionspartner med rätt sammanhang och ett gemensamt fokus”, förklarar Dylan Vrind.

Gynnsamt partnerskap

I sin roll som försäljningsdirektör för norra Europa ansvara Dylan Vrind för Skandinavien och Benelux. Han ser positivt på marknaden där IT-säkerhet är ett växande segment.

”Om jag fick bestämma, så är vårt mål att växa snabbt i Skandinavien. Vi kommer att fokusera på finansbranschen och Service Providers för att hitta rätt nyckelpartner. Vi vill hjälpa dem på den här resan, ”detta är ett samarbete mellan oss återförsäljare och kunder ”, säger Dylan Vrind.

Dylan säger också att de inte letar efter många partners utan de som verkligen tror på möjligheten. Partnerskapet med Exclusive Group anser han kommer att vara till nytta eftersom de förstår vad som är nödvändigt för att ta nästa steg.

”Vår styrka är att vi har lång erfarenhet av branschen och våra kunder litar på oss”, säger Dylan Vrind och Exclusive Group tror på oss och vår produkt.

Behov 24/7

Gigamon tar plats på den skandinaviska arenan 3Många har inte hört talas om Gigamon , men när de fått upp ögonen för produkten inser de fördelarna med lösningen.

”Vi har en fantastisk möjlighet här i Skandinavien. Det är en dynamisk marknad och våra slutkunder är större företag och onlineföretag som har mycket data som behöver bearbetas.

Gigamons roll är att komma in och erbjuda bättre säkerhet och göra nätverket mer tillgängligt, ett krav när nätverksamheten ständigt löper.


Singel point of failure

För att ett företag ska kunna bedriva sin verksamhet på ett säkert och effektivt sätt krävs kontroll över nätverket. Det är viktigt att ha insikt och förståelse för hur och varför det fungerar som det gör. Dessutom, när data är mer och mer krypterad, är det mer effektivt att analysera allt från början, istället för att gå in i omgångar. Dylan Vrind förklarar:

– Gigamon erbjuder möjlighet att lägga till, ta bort och uppgradera verktygen sömlöst. Då kan du också gå rakt på vad som behöver åtgärdas, det vill säga Singel point of failure, vilket ger ett mer ekonomiskt tillvägagångssätt

2018  – Year of Enablement – Vad kan man förvänta sig av Gigamon?

Tekniska Webinars, Tekniska Workshops, Partner Seminarier

Läs mer om Gigamon, deras produkter och möjligheter.:Klicka här 

För mer information, kontakta Exclusive Group, Sales_se@exclusive-networks.c

Gigamon tar plats på den skandinaviska arenan 4

Årliga sommarträffen hölls på Urban Delis takbar, detta år.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>