Hem Nyheter GitLab förstärker kanal- och partnerinvesteringar med lanseringen av nya Global Partner Program

GitLab förstärker kanal- och partnerinvesteringar med lanseringen av nya Global Partner Program

Publicerat av: Redaktionen

GitLab, den heltäckande applikationen för DevOps-livscykeln, tillkännagav idag sitt nya globala partnerprogram, GitLab Partner Program, vars syfte är att öka företagets räckvidd på marknaden och ge kunderna möjlighet att fullt ut dra fördel av GitLab-plattformen genom ett community av tjänste- och teknikpartners.

GitLab förstärker kanal- och partnerinvesteringar med lanseringen av nya Global Partner Program 3Det nya programmet erbjuder kunder en “one-stop-shop” för sina verksamheters DevOps-omvandling som kombinerar GitLabs expertkunskaper och unika, heltäckande applikation med värdefulla tjänste- och tekniklösningar från detta växande partnernätverk.

Företaget kickstartade sin kanalexpansion i januari när  Michelle Hodges anställdes som chef för globala kanaler.  Med över 100 000 kunder växer GitLab just nu snabbt, både vad gäller nya kunder och årligen återkommande intäkter (ARR). GitLab Partner Program skapar betydande tillväxt- och marginalmöjligheter för sina partners, särskilt när det gäller leverans av partnertjänster till kunder. Istället för de poäng- och statusnivåer som används i traditionella partnerprogram betonar GitLab partnerrelationer som drivs av incitament och investeringar som breddar GitLabs kompetens och kapacitet över hela DevOps-ekosystemet.

– I takt med att företag utvecklar sina DevOps-rutiner inom en allt mer mogen livscykel vill vi skapa ett ekosystem av partners som kan arbeta tillsammans och skapa ett större kundvärde, förklarar Michelle Hodges, vice president of global channels. Vi odlar en community som bygger på strategiska relationer och skapar en miljö där varje partner kan bidra. Vi ser fram emot att utveckla programmet tillsammans med våra partners och bygga tjänster med högt värde för kunderna.

Med lanseringen av GitLab Partner Program ser företaget fram emot att bygga nya strategiska samarbeten som hjälper fler organisationer att nyttja GitLab i sin omvandling till DevOps.

Programmet erbjuder tre spår:

  • Open: Detta spår lämpar sig bäst för återförsäljare, integrerare och andra partners inom försäljning och tjänster. Partners i det här spåret får förmåner och incitament när de identifierar nya kunder, nya möjligheter och levererar tjänster som gynnar införandet och användningen av GitLab. Som incitament erbjuds produktrabatter, prisnedsättningar och arvoden vid värvning.
  • Select: Fokus här är på att bygga upp strategiska relationer med partners som strävar efter att erbjuda DevOps-expertis och tjänster av högt värde till kunder som driver införandet och användningen av GitLab. Merparten av dessa partners kommer att utveckla en egen Gitlab Practice (praxis) så att de kan leverera professionella, konsult- och rådgivande tjänster och förväntas bidra till högre återkommande intäkter för GitLab-produkter.
  • Teknologi: Detta spår är avsett för teknikpartners (oberoende mjukvaruleverantörer) vars fokus är kompletterande lösningar genom produktintegrationer med GitLab. Teknikpartners har en nyckelroll i att utöka GitLabs kundlösningar och funktioner genom integration med molnplattformar, Kubernetes och äldre DevOps-lösningar.

– När vi utökar vårt partnerprogram bygger vi vidare på nuvarande strategiska relationer med de största leverantörerna av moln och Kubernetes, säger Brandon Jung, vice president of alliances, GitLab. Våra kunder letar efter de personer, processer och plattformar som kan stödja deras digitala omvandlingar. När vi bygger dessa partnerskap är det avgörande att vi förenar allt detta så vi kan tillgodose kundernas krav och främja deras framgångar.

GitLab Partner Program bygger vidare på en befintlig grupp engagerade, kunniga partners som brinner för att optimera sina kunders utveckling av kundvaror och de effektiviseringar och resultat detta för med sig.

Se sidorna nedan för mer information om programmet, en lista över aktuella kanal- och teknikpartners samt hur du kan delta i GitLabs tillväxt:

– HashiCorps har ett nära samarbete med GitLab som går ut på att förbättra upplevelsen för våra gemensamma kunder och vi ser fram emot ännu fler kopplingar mellan våra företag och produkter genom detta nya program. Våra gemensamma insatser har varit mycket positiva och för kunder som vill säkra och hantera sin infrastruktur som en del i DevOps-livscykeln erbjuder HashiCorps Terraform- och Vault-produktintegrationer en utmärkt ” out-of-the-box”-upplevelse. Burzin Patel, vice president of alliances, HashiCorp

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>