Hem Nyheter GleSYS växer sin VMware-affär – förvärvar kundstock av Core9 Hosting

GleSYS växer sin VMware-affär – förvärvar kundstock av Core9 Hosting

Publicerat av: Redaktionen

Förvärvet innebär att GleSYS AB tar över drift- och systemförvaltning av Core9 Hosting AB:s befintliga kunder och förväntas ge en årlig omsättningsökning på 4 miljoner kronor.

GleSYS växer sin VMware-affär – förvärvar kundstock av Core9 Hosting 2

Glenn Johansson, vd på GleSYS

– Vi är mycket glada! GleSYS kan erbjuda betydande skalfördelar och skapa mervärde för slutkunden – både vad gäller med vår kompetens inom IT-infrastruktur och våra klimatsmarta lösningar, säger Glenn Johansson, vd på GleSYS.

– Med den organisation och tekniska plattform som vi byggt upp hade vi nu möjligheten att möta flera av säljarens krav och förväntningar. Jag hoppas att vi ska kunna göra fler liknande affärer i framtiden, tillägger Glenn.

GleSYS har stor erfarenhet av av VMware och är som VMware Cloud Verified Provider väl förberedda att ta över driften på ett effektivt och säkert sätt.

– Virtualiseringsmiljön vi tar över är baserad på VMware, vilket gör migreringen till vår plattform mer eller mindre sömlös, säger James McEwan, VMware-ansvarig på GleSYS.

Migreringen av driften har påbörjats den 1 november 2020 och kunder som berörs är informerade.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>