Good lanserar nya säkerhetsfunktioner i Good Work
Hem Nyheter Good lanserar nya säkerhetsfunktioner i Good Work

Good lanserar nya säkerhetsfunktioner i Good Work

Publicerat av: Redaktionen

Nya säkerhetsfunktioner i Good Work stärker Goods ledarskap inom skydd av företagskritisk information via mobility management.

Good Technologykryptering lanserar nya säkerhetsfunktioner för att ytterligare stärka skyddet av affärskritisk information via Good Work. De nya funktionerna i Goods säkra app Good Work är inom säker röst- och SMS-kommunikation, mer detaljerade förebyggande åtgärder mot dataförlust, samt möjlighet till e-postklassificering och digital signering och kryptering av meddelanden.

En ytterligare nyhet är att Gartner har erkänt Goods säkerhetslösningar i sin senaste rapport, 2015 Critical Capabilities for High-Security Mobility Management. Good har fått högsta produktpoäng i samtliga sex användningsexempel, inklusive ett mycket vanligt användningsexempel för BYOD (Bring-Your-Own-Device).

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>