Gränges Finspång satsar på driftsäkerhet och partnerskap
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREADVANIA Gränges Finspång satsar på driftsäkerhet och partnerskap

Gränges Finspång satsar på driftsäkerhet och partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Advania vann upphandlingen med flexibel avtalsmodell

Gränges Finspång satsar på driftsäkerhet och partnerskap

Ingvar Pettersson, IT-chef på Gränges Finspång AB

Gränges, en global ledare inom aluminiumteknik, sökte efter ett partnerskap när de i augusti 2020 gick ut med en upphandling efter en ny driftleverantör, och fann det i Advania.

Med ett signerat avtal om 5 år ämnar Gränges Finspång att tillsammans med Advania kunna ta välgrundade strategiska beslut för framtiden.

När Gränges Finspång, en global ledare inom alumuniumteknik, -tillverkning och -innovation, i augusti 2020 gick ut med en upphandling efter en ny driftpartner så söktes inte bara en aktör att uppfylla de rent tekniska och säkerhetsmässiga kriterierna – utan någon som kunde erbjuda flexibilitet genom möjligheten att skala upp och ner tjänsternas omfattning samt kunna bygga ett långsiktigt partnerskap genom hög teknisk kompetens, smidighet och lyhördhet.

Advania hade det mest flexibla erbjudandet genom att de lika gärna tar hand om vår infrastruktur på plats som att de hjälper oss att flytta in driften i deras datahallar om vi så önskar. Genom Advanias flexibilitet i leveransmodell köper vi tid att tillsammans med en ny partner ta välgrundade strategiska beslut för framtiden. Det var viktigt att inte bara välja leverantör, utan ett viktigt partnerskap, säger Ingvar Pettersson, IT-chef, Gränges Finspång.

Gränges är världsledande inom aluminiumteknik och har sex produktionsanläggningar i världen. Dessa finns i Shanghai i Kina, i Finspång i Sverige, i Konin i Polen och i Huntington, Salisbury och Newport i USA. Med produktionsutveckling och produktionskapacitet på tre kontinenter har Gränges en solid plattform för att på ett effektivt och hållbart sätt möta komplexa kundkrav och nya trender.

– Vi är så glada och förväntansfulla att inleda detta viktiga partnerskap med Gränges. I takt med att produktionen blir mer och mer beroende av IT och en fungerande drift ser vi en ökad efterfrågan av just säker och sömlös drift. Det är glädjande att Gränges verkligen är i framkant inom sitt område och att kunna fortsätta utveckla deras verksamhet genom detta partnerskap är vi riktigt stolta över, säger Fredrik Örnhall, Sales Manager, Advania Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00