GTT lanserar Secure Co-Manage funktion för SD-WAN och säkerhetstjänster
Hem NyheterMolntjänster GTT lanserar Secure Co-Manage funktion för SD-WAN och säkerhetstjänster

GTT lanserar Secure Co-Manage funktion för SD-WAN och säkerhetstjänster

Publicerat av: Redaktionen

GTT Communications, Inc. (OTC: GTTN), en ledande global cloud networking-leverantör till multinationella kunder, meddelar idag tillägget av Secure Co-Manage-funktionen till sin EtherVision-portal för att ge kunder förbättrad nätverkssäkerhet och möjligheten att göra ändringar i realtid i nätverkskonfiguration och brandväggspolicyer.

Den nya portalfunktionen, som är tillgänglig med GTT SD-WAN och säkerhetstjänster, ger utökad synlighet för nätverkssäkerhet och prestanda. Därmed erbjuder portalen en förbättrad självbetjäningsfunktionalitet, som gör det möjligt för kunder att snabbt reagera på säkerhetshot och säkerställa optimerad applikationsprestanda.

GTTs Secure Co-Manage funktion ger full säkerhetshanteringsfunktion som inkluderar brandväggspolicy och objekthantering samt konfiguration av nästa generations funktioner för avancerade brandväggstjänster. Kunder kan övervaka historiska och förekommande nätverkshändelser och få meningsfull inblick i loggdata, trafikflöden och utförande av säkerhetsfunktioner inklusive förebyggande av intrång, antivirus, applikationskontroll, webbfiltrering och sandboxing. Kunder får också insikt i företagets nätverksbeteende, inklusive högriskapplikationer och upptäckta hot. Dessutom har IT-systemadministratörer flexibilitet för att justera nätverksåtkomstkontroller baserat på användarstatus.

GTT lanserar Secure Co-Manage funktion för SD-WAN och säkerhetstjänsterGTTs Secure Co-Manage funktion gör det lättare för företag att övervaka GTT SD-WAN-tjänster med intuitiva tabeller, widgets och kartvyer. Dessa ger omfattande diagnostisk synlighet för nätverksgränssnitt inklusive latens, jitter, trafikvolym, bandbredd och sessionanvändning. Den nya portalfunktionen ger kunderna ytterligare funktioner för att göra policyändringar utan att göra en beställning, vilket resulterar i större kontroll över bandbreddsanvändning för optimerad applikationsprestanda såväl som över deras nätverkssäkerhet.

”Organisationer måste ständigt reagera på föränderligt hotlandskap, hantera applikationsprestanda och optimera deras nätverksanvändning”, säger Don MacNeil, COO för GTT. ”GTT Secure Co-Manage möjliggör större synlighet och förbättrad kontroll, och det är ett exempel på hur vi lyssnar på våra kunder och utvecklar självbetjäningsfunktioner för att möta deras förändrade behov av cloud networking.”

Enligt Gartner har ”Co-managed SD-WAN-tjänster uppstått som gör det möjligt för företag att övervaka tjänster, samt ändra SD-WAN-routningspolicy, utan leverantörsinblandning. Fördelen med samhanterad SD-WAN är att företag inte behöver göra en beställning för några ändringar, och de behöver inte heller vänta på att leverantören ska genomföra beställningen.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>