Gunnebo lanserar app för tillträdeskontroll och kontorssäkerhet
Hem NyheterMolntjänster Gunnebo lanserar app för tillträdeskontroll och kontorssäkerhet

Gunnebo lanserar app för tillträdeskontroll och kontorssäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

Gunnebo Entrance Control tillkännagav idag lanseringen av EntraLinq, en ny molnbaserad tjänst (Software as a service, SaaS) som erbjuder fjärrövervakning och kontroll av tillträde till kontor och byggnader.

Gunnebo lanserar app för tillträdeskontroll och kontorssäkerhetApplikationen ansluts till Gunnebos speedgates och andra säkerhetssystem och ger en intuitiv men ingående överblick av dess driftstatus och kapacitet.

Appen är ett lättillgängligt stöd för att hantera personflöden, tillträdeskontroll, underhåll och säkerhet så effektivt som möjligt.

EntraLinq sammanställer data och analyser från Gunnebos speedgates och skickar den direkt till kunden som får fullständig kontroll och översikt över sina entréer. Oavsett om det gäller en enskild byggnad eller flera runt om i världen, erbjuder applikationen fullständig lokal- och fjärråtkomst via användarens smartphone eller surfplatta.

”Den här tjänsten förändrar allt. Våra grindar har blivit mer och mer intelligenta och sammankopplade och nu är det dags att nyttja potentialen i den data som säkerhetsspärrarna genererar genom en intuitivt utformad app som stödjer våra kunders processer”, säger Henrik Lång, produktchef.

Applikationen är utformad för att erbjuda tre kärnfunktioner som gör det möjligt för kunder att enkelt och effektivt hantera mångfalden av behov vid tillträdeskontroll.

– Kontroll: Tillhandahåller kontroll av flera anslutna entrésystem helt på distans, vilket gör det möjligt för receptionister att optimera personflöden och fokusera på gästvänlighet.

– Underhåll: Övervakning av driftstatus för varje ansluten enhet gör det möjligt att tillhandahålla underhållsleverantörer med information som krävs för att maximera drifttid och garantera tillträde till byggnader.

– Säkerhet: Tillhandahåller information om passageflöden, både i realtid och historiskt, vilket ger säkerhetsledningen data och möjlighet att förutse beteendemönster som behövs för att planera och strömlinjeforma distributionen av säkerhetsresurser.

EntraLinqs tre kärnfunktioner stöder kunder och användare i det dagliga beslutsfattandet på alla nivåer i organisationen, från reception och personalavdelning, till säkerhets- och anläggningschef.

”Vårt mål är att snabbt kunna hjälpa våra kunder och marknadssegment med skräddarsydda appar som möter de största utmaningarna med att kontrollera tillträdet i olika miljöer. Även om EntraLinq är först ut i branschen av sitt slag är det bara början”, säger Raphael Roy, VP Business Development, Product Management & Marketing.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>