Halebop har Sveriges nöjdaste kunder!
Hem NyheterUndersökningar Halebop har Sveriges nöjdaste kunder!

Halebop har Sveriges nöjdaste kunder!

Publicerat av: Redaktionen

Enligt en ny kundundersökning från det oberoende mätföretaget Nordic Bench tar Halebop hem segern som Sveriges bästa mobiloperatör.

Nordic Bench motiverar i resultatet att Halebop får bäst betyg från sina kunder för att de ger Bildresultat för mobiloperatörbäst värde för pengarna och har en enkel tjänst.

– Vi har jobbat stenhårt med att få nöjda och lojala kunder. Sedan flera år tillbaka har våra kunders upplevelse av Halebop och våra tjänster varit prio ett. I höstas fick vi första beviset på att våra ansträngningar ger resultat. Då vi vann SKI (Svenskt kvalitetsindex) och nu kommer ännu ett bevis för att vi är på rätt väg. Det är tydligt att vårt arbete fungerar och det betyder mycket för oss eftersom det finns i Halebops DNA att vara den schyssta operatören, säger Regina Dahlström, chef för Halebop.

Betyget är baserat på en oberoende mätning med Nordic Benchs Net Promoter Score (NPS) och 3 045 kunders svar:
1. Halebop, 16
2. Telia, 13
3. Comviq, -1
4. Tele2, -1
5. Hallon, -2
6. Telenor, -3
7. 3, -27

– Givetvis är vi glada och stolta och har all anledning att fira, men vi kommer inte luta oss tillbaka och slappna av. Utmärkelsen ökar förhoppningsvis förväntningarna på oss och vi är peppade på att anta utmaningen för att möta upp dessa. Vårt mål är att våra kunder ska fortsätta vara nöjdast i landet, säger Regina Dahlström.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>