Han blir Caperios enande kraft bakom tjänstesatsningen
Hem Nyheter Han blir Caperios enande kraft bakom tjänstesatsningen

Han blir Caperios enande kraft bakom tjänstesatsningen

Publicerat av: Redaktionen

Caperio har anställt Thomas Kraft som ett led i att ytterligare stärka bolagets tjänstesatsning, som ska ta dem upp till behagligare lönsamhetsnivåer än de man befinner sig på idag.

Om någon vet vad tufft är så är det Christer Haglund, vd på Caperio. Han såg tidigt att de skulle behöva ställa om till en högre andel tjänster, men bolaget hängde ändå inte riktigt med. Omställningen i marknaden gick fortare än vad han och övriga i ledningen hade bedömt.

Men i år har man i vart fall lyckats vända 2013 års förlust till en försiktig vinst i verksamheten, och det finns uppenbarligen krafter att stärka satsningen på tjänstesidan. Nu har man tagit in Thomas Kraft som ansvarig för området. Han ska verka som en enande kraft, något som bolaget enligt Christer Haglund tidigare saknat.

Thomas Kraft, Caperio

Thomas Kraft, Caperio.

– Thomas är en stark och karismatisk person med en gedigen erfarenhet, med honom på plats blir bolaget och ledningen än mer slagkraftigt, lovar han.

Thomas kommer närmast från egen verksamhet där inriktningen varit management, försäljning och organisationsutveckling. Innan dess har han bland annat arbetat som vd och konsultchef inom tjänsteorienterade bolag såsom, Arete, Snow Software och Adviser Partner.

Så här kommenterar Thomas Kraft nyheten i ett pressmeddelande:

Caperio har en välkänt stark säljorganisation och etablerat förtroende hos sina kunder. Däremot känner jag inte att marknaden ännu fullt förstått den kvalitet och kompetens som genomsyrar bolagets tjänsteorganisation. Det ska det bli ändring på.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>