Han ska hjälpa Epson i kanalen
Hem Nyheter Han ska hjälpa Epson i kanalen

Han ska hjälpa Epson i kanalen

Publicerat av: Redaktionen
Peter Settling, Epson

Peter Settling, Epson.

Peter Settling har tagit klivet från Symantec till Epson för att hjälpa dem utveckla sin kanalnärvaro.

Epson befinner sig på en förändringsresa där målet är att bli mer synliga i kanalen och naturligtvis ta större marknadsandelar. Nu har leverantören skaffat förstärkning, i form av Peter Settling. Han ska bland annat ska delta i utvecklingen av konsumentsegmentet och också arbeta med distributörerna.

– Jag ser fram emot att få arbeta med Epson och dess partners. Min målsättning är att arbeta nära kanalen, såväl distributörer som återförsäljare och butiker, så att vi tillsammans säkerställer Epsons närvaro och lönsamhet i alla led, säger Peter i ett förberett uttalande.

Sverige-chef Vadim Couthon kommenterar nyrekryteringen:

–  Peter har en nyckelposition hos oss och jag är övertygad om att han kommer att tillföra mycket till vår organisation! Hans bakgrund ger en perfekt plattform för framgångsrika samarbeten med kanalen som är oerhört viktigt för oss.

Peter Settling kommer närmast från Symantec, där han var försäljningsansvarig på konsumentsidan. Tidigare har han arbetat i såväl distributörs- som retailledet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>