Han skall hjälpa Alite Internationals kunder med digital tillväxt

Tech-konsulten Alite International fortsätter att nyanställa och tar in Patrik Möberg som projektledare till Malmö-kontoret.

Han skall hjälpa Alite Internationals kunder med digital tillväxt 1
Patrik Möberg projektledare till Malmö-kontoret, Tech-konsulten Alite International

Patrik Möberg kommer senast från en roll som projektledare på Apsis International.

Patrik Möberg ser fram emot att få vara en del av snabbväxande Alite och kommer att arbeta me
d att hjälpa kunder att digitalisera sin verksamhet och även bidra med agila process-förbättringar i utvecklingsarbetet.

– Alite känns väldigt spännande och dynamiskt. Det lockade mig oerhört mycket att få vara på ett företag som är på frammarsch, men ändå befinner sig i ett tidigt skede av tillväxtprocessen. Att i det läget få vara med och påverka hur man ska jobba effektivt och bygga upp något stort känns väldigt inspirerande, säger Patrik Möberg.

Alite International rekryterade över 25 personer under förra året, och fortsätter att växa snabbt på alla marknader där företaget har närvaro. Företagets VD och grundare, Fredrik Alstierna, ser framåt med tillförsikt och mot flera kommande rekryteringar och att spräcka gränsen med mer än 100 medarbetare.

– Jag vill hälsa Patrik välkommen och jag är helt övertygad om att hans tidigare erfarenheter kommer väl till pass när vi nu fortsätter att växa med hjälp av den snabba digitaliseringsprocess som pågår för fullt ute bland företagen, säger Fredrik Alstierna.