HANZA i samarbete med Swisslog AS
Hem Leverantör HANZA i samarbete med Swisslog AS

HANZA i samarbete med Swisslog AS

Publicerat av: Redaktionen

HANZA Holding AB (publ), en ledande leverantör av kompletta tillverkningslösningar, har utökat avtalet med Swisslog AS för att stödja deras nyckelfärdiga automatiserade lagerlösningsprojekt i Mo i Rana, Norge.

Ordervärdet är inte offentligt men förväntas uppgå till dubbelsiffrigt miljonbelopp årligen.

I uppdraget ingår tillverkning och leverans av totalt 86 000 förvaringsboxar av stål till Mo i Rana.

HANZA i samarbete med Swisslog AS”Vi ser verkligen fram emot att fördjupa samarbetet med Swisslog AS, ett företag som passar väl in i HANZAs affärsmodell, säger Veronica Svensson, försäljningschef Skandinavien. Ett signum för hela HANZA är förmågan att leverera högautomatiserade processer som lyfter konkurrenskraften på marknaden för våra kunders produkter till en ny nivå. Genom designförändringar för optimerad produktion och genom att effektivisera produktionsprocessen kan vi undvika onödiga steg och kostnader.”

Produktionen kommer att ske i HANZAs svenska tillverkningskluster, med de första leveranserna planerade till det första kvartalet 2022.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>