HANZA utsedd till årets leverantör av 3M

Tillverkningsstrategen HANZA Holding AB (publ), noterat på Nasdaq Stockholm, utnämndes idag till Supplier of the Yearav den multinationella koncernen 3M vid en leverantörskonferens i Langenthaal, Schweiz.

HANZA utsedd till årets leverantör av 3M 1”Vi är stolta och hedrade över den här utmärkelsen som sker i skarp konkurrens med andra välrenommerade samarbetspartners till 3M”, säger Thomas Lindström, Senior Vice President, Head of Business Solutions på HANZA.

“Utmärkelsen är en bekräftelse på att HANZA:s unika, klusterfokuserade affärsmodell skapar högt kundvärde.”

HANZA är tillverkningspartner till 3M sedan ett antal år tillbaka inom området elektronik och mekanik och har vuxit kraftigt de senaste åren.

Utmärkelsen motiverades på följande sätt:

”De har lyckats uppnå 100% kvalitet trots hög volymproduktion och sätter även värde på vårt samarbete via program för att optimera kostnaderna. De fokuserar på hållbarhet och innovation, och genom att även visa en hög flexibilitet skapar de långsiktiga fördelar för 3M, vilket vi uppskattar.”

3M, med huvudkontor i Saint Paul, Minnesota, USA, är en multinationell koncern med cirka 100 000 anställda internationellt som erbjuder över olika 50 000 produkter inom bland annat grafiska och optiska system, elektro- och telekommunikation, samt kontorsmaterial.