Happy at Work utvalda i flera kategorier till Europas största tech-konferens

Happy at Work utvalda i flera kategorier till Europas största tech-konferens Happy at Work har blivit utvalt som ett beta-startup i årets upplaga av WebSummit 2019.

Happy at Work utvalda i flera kategorier till Europas största tech-konferens 1De är även utvalda bland tusentals sökande att pitcha under konferensen. Utöver detta är Happy at Work också ett av de svenska bolag som valts ut att ingå i Business Swedens team under konferensen.

Därmed får deras digitala tjänst för att löpande följa upp arbetsmiljön på företag möjligheten att fortsätta nå ut på den globala marknaden.

Web Summit, som hålls i Lissabon under nästa vecka, har tiotusentals besökare inklusive storbolag som Google och Microsoft och knyter samman företag från hela världen. Under konferensen kommer startups från hela världen ha tillfällen till affärsutveckling, nätverkande och finansiering. Bolagen får möjlighet att presentera sina affärsidéer till en stor publik. I

det avseendet ger Web Summit en ganska unik chans att nå ut till många företagsledare, finansiärer och samarbetspartners som under några dagar befinner sig under samma tak.

“För oss innebär Web Summit 2019 en stor möjlighet! Det är ett bra sammanhang för oss att vara en del för att fortsätta vår global satsning. Det ska bli kul att få vara en del av Business Sweden’s team under de här dagarna och träffa andra spännande startups från Sverige”.säger André Francois, vd och medgrundare, Happy at Work.

”Vi är även inbjudna till Svenska Ambassaden i Lissabon med anledning av Web Summit. Det är kul att se hur starka nätverk och kluster Sverige har ute i Europa. Jag ser verkligen fram emot de här dagarna!” avslutar André Francois.

Happy at Work är ett tillväxtbolag som deltar i inkubationsprocessen i Företagsfabriken i Kronoberg.