it-solutions-video-startbild
Hem Reportage Här samlas 3000 av dina kunder under två dagar

Här samlas 3000 av dina kunder under två dagar

Publicerat av: Redaktionen

 
 

Idag och imorgon går IT Solutions Expo i Göteborg. Mässan presenteras som en mötesplats för beslutsfattare i verksamheter hos företag och den stora frågan som hänger över de närmare 100 montrarna och 3 000 besökarna är hur företag ska utnyttja tekniken för att nå större framgång.

Det är dags för stor mässa i Göteborg. Ur ett kanalperspektiv är den månne lite annorlunda.  Temat är hur företag måste anpassa sig i den kraftiga förändring som sker och som ofta kallas digitalisering. Men målgruppen är inte it-chefer. Eller it-folk över huvudtaget. Istället vänder sig Easyfairs, som arrangerar mässan, till verksamhetsfolk. Beslutsfattare i verksamheten, mer bestämt.

HR-mässa går samtidigt

Mässgeneralen Magdalena Ranagården väntar sig 3 000 besökare idag och imorgon och totalt ställer 80 företag ut. Parallellt med it-delen, eller invävt i kanske man ska säga, pågår en annan mässa, HR Summit. Som namnet antyder behandlar den personalfrågor och sådant som rör företagskultur. Logiken är att de två delarna, användningen av teknik, och personal tillsammans bildar helheten i ett företag.

– Det är första gången vi arrangerar mässan på det här sättet och hittills har det varit mycket lyckat, säger Magdalena.

Tunga namn på åtta scener

Under båda dagarna snurrar ett stort antal seminarier på de åtta scener som finns i hallen. Och det är hyggligt tunga aktörer som talar. Innovationschefen från Ericsson Karl-Magnus Möller, Microsofts teknikchef Daniel Akenine och IBMs molnchef Monica Claesson är några av höjdpunkterna. Även på HR-sidan kan mässan presentera stora namn.

IT-Kanalen är mediapartner och vi återkommer med intervjuer av några av talarna. Och mer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00