Hem Nyheter HCL CAMWorks inleder partnerskap med CIMTechnology

HCL CAMWorks inleder partnerskap med CIMTechnology

Publicerat av: Redaktionen

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) tillkännagav nyligen ett CAMWorks-partnerskap med CIMTechnology LLC, en ledande leverantör av Wire EDM-mjukvara (Electrical Discharge Machining).

HCL CAMWorks inleder partnerskap med CIMTechnology 4Som en del av avtalet kommer CIMTechnologys Wire EDM-programmeringsmjukvara att vara exklusivt för CAMWorks. Detta ger CAMWorks-användare tillgång till mer avancerad funktionalitet för Wire EDM-programmering för exakt och avancerad delskärning.

Partnerskapet mellan CAMWorks och CIMTechnology kommer göra det möjligt för båda företagens kunder att få tillgång till en kulminering av teknologi och ett bredare utbud av CNC-programmeringsalternativ för automatisk styrning av bearbetningsverktyg (såsom borrar, borrverktyg, svarvar) och 3D-skrivare.

CIMTechnology har specialiserat sig på Wire EDM i mer än 30 år. Företagets Wire EDM-teknologi såldes tidigare via OEM-partners som fristående system eller som teknologi som adderats till nuvarande programmeringssystem. På 1990-talet etablerade CIMTechnology sin verksamhet genom att skriva och sälja Impact CAD/CAM-systemet för Wire EDM genom företaget Sodick, samt att utveckla Brothers PC-baserade programmeringssystem för konversation för deras borr- och tapping-center.

CAMWorks produkter inkluderar en rad lösningar för fräsning och svarvning, utöver Wire EDM. Teknologier som funktionsbaserad programmering, kunskapsgrundad bearbetning och TechDB gör det möjligt för användare att automatisera sina CADCAM-funktioner. CAMWorks är dessutom helt integrerat med SOLIDWORKS, vilket innebär att användare kan arbeta inom det välbekanta användargränssnittet för SOLIDWORKS när de programmerar CNC-koden för sina delar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>