HCL och Broadcom utökar sitt globala partnerskap kring föredragna tjänster till att inkludera Symantec Enterprise Security Consulting

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) presenterar idag en utvidgning av det partnerskapet kring föredragna tjänster som undertecknades 2018 med Broadcom Inc , en global teknologiledare som utformar, utvecklar och levererar halvledare och mjukvarulösningar för infrastruktur.

HCL och Broadcom utökar sitt globala partnerskap kring föredragna tjänster till att inkludera Symantec Enterprise Security Consulting 1HCL utökar sitt utbud av professionella tjänster till att omfatta Symantecs Enterprise Division-konsulttjänster, som var en del av Broadcoms företagsanpassade säkerhetslösningar.

Som en del av partnerskapet kommer majoriteten av Broadcoms företagsinriktade Symantec-konsultteam att övergå till HCL. Detta inkluderar expertis inom slutpunktsäkerhet, webbsäkerhetstjänster, molnsäkerhet och dataförlustskydd. Symantecs anställda företagskonsulter kommer att att ansluta sig till HCLs Enterprise Studio, som tillhandahåller professionella tjänster för Broadcom Enterprise Software-lösningar. Symantecs federala konsulttjänster för USA och dess analysprogram för cyberhot kommer fortsätta att ingå som en del av Broadcoms Symantec Enterprise Division.

“Det förbättrade partnerskapet med Broadcom, i kombination med HCLs djupa erfarenhet kring cybersäkerhet, kommer att hjälpa våra kunder att skapa en säker miljö för att ytterligare utforska och uppfylla sina mål för företagstillväxt,” säger Abhishek Shankar, Senior Vice President, HCL Technologies.

“Detta är nästa fas av ett framgångsrikt förhållande mellan våra två företag, baserat på HCLs beprövade professionella servicemodell och deras Enterprise Studio-erbjudande”, säger Art Gilliland, Senior Vice President och General Manager, Symantec Enterprise Division, Broadcom. “Detta avtal kommer att erbjuda Broadcom-kunderna den expertis och de tjänster som krävs för att säkerställa att deras uppdragskritiska behov av mjukvara för infrastruktur uppfylls.”