Hem Nyheter HCL och IBM utökar sin allians för att hjälpa organisationer med digital transformation

HCL och IBM utökar sin allians för att hjälpa organisationer med digital transformation

Publicerat av: Redaktionen

HCLs IBM-ekosystemenhet hjälper kunder att utnyttja IBM Cloud-funktioner för att omvandla verksamhetskritiska workloads.

HCL och IBM utökar sin allians för att hjälpa organisationer med digital transformation 3Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) tillkännagav idag ett nytt samarbete med IBM (NYSE: IBM) för att hjälpa kunder att påskynda sin digitala transformation genom att migrera företagskritiska workloads till IBMs offentliga moln. IBMs Ecosystem Unit (IEU) på HCL kommer att hjälpa kunder, inklusive företag i reglerade industrier som finansiella tjänster, telekommunikation, biovetenskap, hälso- och sjukvård, energi och utiliteter, samt att utveckla digitala och molninbyggda lösningar som underlättar deras resor in i molnet. Dessa lösningar kommer att byggas på IBMs offentliga moln genom att använda IBM Cloud Paks, en containeriserad mjukvara som körs på Red Hat OpenShift, samt Watson-drivna avancerade data och analyser.

HCLs IEU-enhet kommer att erbjuda ett brett spektrum av tjänster och lösningar, som utnyttjar IBM Cloud, data och analyser, artificiell intelligens, maskininlärningsfunktioner och säkerhet för att främja företags innovationsförmåga. Kunder kan delta i designworkshops och få fjärråtkomst till den bästa teknologin från företagets Cloud Native-laboratorier i USA (Dallas), Storbritannien (London) och Indien (NCR), vilka har fullt stöd för IBM Cloud- och Red Hat-miljöer för konceptvalidering och lösningsuppbyggnad.

”I linje med HCLs vision och strategi innebär detta nya kapitel i vårt förhållande till IBM en bekräftelse på vår strategi för att svara på en föränderlig värld. Genom att utnyttja IBMs offentliga moln kommer HCL att kunna arbeta med företag i reglerade branscher, som t ex sektorn för finansiella tjänster.” säger Kalyan Kumar, Corporate Vice President och Chief Technology Officer, IT Services, HCL Technologies. ”För närvarande körs vår DRYiCE TM -portfölj på IBMs offentliga moln. Detta samarbete kommer att utvidgas till HCLs produktportfölj, som inkluderar utveckling av nya SaaS-erbjudanden på IBM Cloud.”

”Vi ser ett ökat behov från företag i många branscher med känslig data, såsom finansiella tjänster och telekom, att migrera sina kritiska workloads och applikationer till molnet,” säger Bob Lord, Senior Vice President, Cognitive Applications, Blockchain and Ecosystems, IBM. ”Jag ser flexibiliteten och säkerheten hos IBMs hybridmolnplattform byggd med Red Hat OpenShift som kärna, kombinerat med HCLs expertis inom tekniktjänster, som en tydlig differentiator. Tillsammans kan vi hjälpa kunder att maximera värdet och påskynda deras digitala transformation till alla molnmiljöer, inklusive IBMs offentliga moln.”

HCL är en del av IBMs hybridmolnekosystem, ett initiativ för att stödja globala systemintegratörer och oberoende mjukvaruleverantörer som hjälper kunder att modernisera workloads med Red Hat OpenShift för alla molnmiljöer, inklusive IBMs offentliga moln. IBMs offentliga moln är ett av branschens säkraste och mest öppna offentliga moln för företag. Med sitt säkerhetsledarskap, sin styrka i företagsklass och sitt stöd för öppen källkodsteknologi är IBMs offentliga moln utformat för att särskilja och utvidga hybridmoln-workloads för företags-workloads.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>