HCL Software lanserar sin cloud-native-, webb- och mobilversion av Domino Application Development Platform
Hem NyheterMolntjänster HCL Software lanserar sin cloud-native-, webb- och mobilversion av Domino Application Development Platform

HCL Software lanserar sin cloud-native-, webb- och mobilversion av Domino Application Development Platform

Publicerat av: Redaktionen

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL), lanserar den senaste versionen av Domino, den säkra utvecklingsplattformen för företagsapplikationer.

HCL Software lanserar sin cloud-native-, webb- och mobilversion av Domino Application Development PlatformDen senaste versionen är cloud-native, redo för webb- och mobil och innehåller low code-funktioner.

Detta är en viktig milstolpe för att komplettera ekosystemet av applikationsutveckling för företagsanvändare till professionella IT-utvecklare, och ger väsentligt affärsvärde i form av låg total ägandekostnad.

Domino driver 10 miljoner appar som används av mer än 15 000 företag över hela världen, inklusive globala bolag inom fordonsindustrin, finanssektorn och detaljhandeln.

”Världen ‘Drivs av Domino’ och med version 12 fortsätter vi att leverera enligt vårt åtagande för att se till att Dominos framtid är mindre kodad, mobil och säker,” säger Darren Oberst, Corporate Vice President och Head på HCL Software. ”För bara ett år sedan skulle de flesta CIO:er inte tro mig om jag sa till dem att Domino-appar finns tillgängliga var som helst och på vilken enhet som helst. Men det är de, och vi har precis bara börjat.”

Höjdpunkterna i HCL Domino v12 inkluderar:

  • Nu molnbaserad med flexibla alternativ för backup och förbättrad säkerhet.

Installera varifrån som helst – lokalt, hybrid eller vilket moln som helst, och säkerhetskopiera Domino med vilken backuplösning som helst på marknaden. Nya säkerhetsfunktioner inkluderar tidsbaserat engångslösenord, automatisering av certifikathantering och biometrisk autentisering.

  • Eliminera klientuppgraderingar.

Med Nomad webb finns Domino-appar och e-postupplevelser nu i en webbläsare och är alltid uppdaterade.

  • Vem som helst kan bygga appar snabbare med mindre kodning. Företagsanvändare kan skapa moderna appar och arbetsflöden med samma infrastruktur, styrning och säkerhet.

”På Dun & Bradstreet har vi förlitat oss på HCLs Domino-applikationen i mer än 20 år för att uppfylla arbetsflöden för våra klientfiler,” säger Jim Martone, Vice President of Engineering på Dun & Bradstreet. ”De investeringar och den innovation som HCL Software har lagt på Domino-plattformen genom åren har gjort det möjligt för oss att automatisera funktioner som en gång i tiden var helt manuella, vilket förbättrar effektiviteten och ger snabbare helomvändningar av batch-filer så att våra kunder får sin affärskritiska information på ett snabbt och säkert sätt.”

”Det har varit fascinerande att se HCL Software ta sig an en mogen IT-lösning med ett starkt arv och föra den vidare till kapabel ny historia,” säger Dion Hinchcliffe, Vice president och huvudanalytiker vid Constellation Research. ”Som jag citerar i min Constellation ShortList är HCL Software en av de ledande återförsäljarna inom IT-stack som forma grunden för deras kunders digitala omvandling.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>