HCL Software presenterar Domino Volt – ett nytt low-code-verktyg på Domino-plattformen

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) tillkännagav idag den allmänna tillgängligheten för HCL Domino Volt, ett nytt low-code-verktyg på HCL Domino-plattformen.

HCL Software presenterar Domino Volt – ett nytt low-code-verktyg på Domino-plattformen 1Lanseringen är ytterligare ett led i HCLs åtagande att omvandla 10 miljoner företagsanpassade appar som driver affärsverksamheten för över 15 000 kunder. Här är några av fördelarna med Domino Volt:

  • Domino Volt tillför low-code-möjligheter till ditt team. Traditionella apputvecklingar är tidskrävande, dyra att bygga och förlitar sig starkt på IT-utvecklare och resurser. Domino Volt tillför utökade egenskaper och resurser för affärsanvändare och IT-personal, så att de blixtsnabbt kan skapa nya företagsappar för att övervinna utmaningar och reagera på marknadens krav.
  • Domino Volt bygger appar 70 procent snabbare. Domino Volt-användare kan på bara några minuter skapa webbappar, kompletta med formulär, visningar och arbetsflöden, även från ett kalkylblad. Mer tekniska utvecklare kan bygga appar upp till 70 % snabbare och smidigt utöka dem med integrationer, anpassad CSS, JavaScript och REST API:er. Domino Volt-appar är nativa Domino-appar; kunder kan distribuera, hantera och utöka funktionaliteten i sina appar och snabbt leverera dem på sina mobila enheter.
  • Domino Volt drivs av Domino. Domino har alltid varit ledande inom applikationsutveckling, affärsomvandling och automatisering. Domino Volt är byggt på Domino-plattformen och erbjuder low-code-verktyg med avancerade skalbarhetsmöjligheter och funktionalitet på företagsnivå – med inbyggd stabilitet och säkerhet. Lösningen ger ökad produktivitet till samma låga totala ägandekostnad som den pålitliga och beprövade Domino-plattformen redan erbjuder.

”Domino Volt är en fortsättning på vårt uppdrag att obevekligt förnya och modernisera Domino-apparna som driver affärsverksamheten för 15 000 kunder världen över. Med denna utgåva stärker vi affärsanvändarna i deras dagliga arbete och ansträngningar för att bygga sina egna appar, inte bara för att hjälpa dem att övervinna sina utmaningar, utan även för att anpassa sig till deras affärsprocesser och arbetsflöden, säger Darren Oberst, CVP and Head på HCL Software. “Från avdelnings- till uppdragskritiska appar vill vi utöka värdet av Domino till att omfatta alla i organisationen.”