HCL storsatsar på World Economic Forum

HCL 2030 Ecosystem Platform fokuserar företaget på hur ny teknologi påverkar samhället.

HCL storsatsar på World Economic Forum 1Det ledande teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) som är strategisk partner till World Economic Forum i Davos meddelar att företaget storsatsar på konferensen som pågår mellan 21-25 januari, 2019. Företaget arrangerar ett tre-dagarsevent där HCL visar upp teknologier, modererar diskussioner och arrangerar nätverks- och sociala tillställningar under konferensen

Det övergripande temat som HCL och Fast Company kommer att driva är människans roll i förhållande till teknologi och hur det förhållandet kommer att utvecklas under det kommande decenniet. HCL:s samverkan med Fast Company omfattar också tre frukostseminarier med paneldiskussioner. Under temat Human-Machine Harmony lanserar HCL sin 2030 Platform, tillsammans med partners och intressenter, vilka genomför djupgående diskussioner med ledande innovativa företag och framtida ledare som driver förändring via en rad digitala teknologier. Fast Company modererar också expertpaneler och genomför intervjuer i HCL:s särskilda lokaler under konferensen (The HCL Pavilion).

The HCL Pavilion omfattar också en så kallad Tech Showcase Zone, där företaget visar exempel på hur nya teknologier har förändrat världen på olika sätt, exempelvis AI, Automation, Machine Vision och Brain Computing. I HCL Pavilion kommer företaget även att arrangera kvällsevent med teman kring hur teknologi kan utveckla mångfald, sport och världen i stort.

– HCL har varit en Strategic Partner till World Economic Forum i mer än ett decennium, och vi har arbetat nära arrangörerna för att bidra och samarbeta kring samhällets och världsekonomins mest centrala utmaningar och möjligheter, säger C Vijayakumar, President & CEO, HCL Technologies. Vi anser att den fjärde industriella revolutionen kommer att behöva samspela tätt med ny teknologi för att lösa några av världens tuffaste utmaningar, och efter att ha arbetat för att minska gapet mellan människa och teknologi, är vi glada att kunna visa upp delar av vårt arbete nu när världens ledare samlas i Davos.